Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Perquè a Lleida Compres

Compres

Lleida és la gran capital comercial de la Catalunya interior.

Emocity

Emocity és una city card que quedarà activada durant 48 hores en comprar-la (7€) i que ofereix importants descomptes i gratuïtats en transport, comerç, restauració, oci…

Targeta d'Aparcament Gratuït

Aparcament gratuït
Alguns establiments distribueixen entre els seus clients targetes d'aparcament gratuït en zona blava i aparcaments pròxims a les zones comercials.

Distintiu Tax Free Shopping

Tax Free
El servei Tax Free eximeix d’impostos els viatgers residents fora de la Unió Europea.

Zones Comercials

L'Eix Comercial, la zona comercial per excel·lència ofereix un recorregut excepcional per la importància monumental de la zona. Més de 450 establiments que se succeeixen en un eix per a vianants de 2,2 quilòmetres de longitud. Per altra banda, l'oferta de la Zona Alta mostra un comerç modern i de qualitat que comparteix espai amb la major oferta d'oci i d’hostaleria de la ciutat. A més, Cappont, Escorxador, Pardinyes, Ronda, Balàfia i Bordeta són també zones comercials interessants de la ciutat.

Mercats

A més dels d'abastament (Cappont, Balàfia i Fleming), Lleida té nombrosos mercats. Els diumenges al matí, el Mercat de la Rambla (Rbla. de Ferran) està dedicat a les antiguitats i el col.leccionisme. Els dijous (al costat del camp d'esports de la UE Lleida) i els dissabtes (al costat del Pavelló Barris Nord i incorporant fruites i hortalisses) es concentren nombroses parades dedicades a equipaments per a la persona i la llar… També el primer diumenge de cada mes (excepte a l'agost), el mercat de l'Hort a Taula ofereix productes agroalimentaris venuts directament pels propis productors. També són molt atractius els mercats nadalencs com el d’Artesans, el de Santa Llúcia o el de Nadal.

www.paeria.cat/mercats
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es