Home  |  Who are we?  |  Contact  |  Sitemap  |  Accessibility
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
You are here: Home Latest news News L’alcalde Ros diu que Lleida és un lloc privilegiat per acollir turisme de congressos i negocis

L’alcalde Ros diu que Lleida és un lloc privilegiat per acollir turisme de congressos i negocis

L’alcalde Ros diu que Lleida és un lloc privilegiat per acollir turisme de congressos i negocis

L’alcalde Àngel Ros ha manifestat que Lleida està en una posició privilegiada per acollir turisme de congressos i negoci, tant per la seva ubicació geogràfica com pels programes alternatius que ofereix vinculats al medi natural, l’esport o temes tan actuals com l’enoturisme i la gastronomia. El paer en cap ha fet aquestes declaracions en la inauguració del 29 Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores Professionals de Congressos, que s’està celebrant a la Llotja.

Dirigint-se als més de 300 congressistes assistents a la trobada, l’alcalde Ros ha assenyalat els avantatges que suposa per tot el país, “que siguem capaços entre tots de generar turisme de negocis i atreure un nivell alt de visitants a les nostres ciutats, amb el motiu de compartir coneixements”, ha dit.

El paer en cap ha parlat com les ciutats de l’Eix de l’Ebre podrien competir, però alhora complementar-se i col·laborar, una vegada uns, i una altra, les altres, en organitzar aquestes trobades, per tal d’aconseguir que Espanya, que ja és un referent turístic de sol i platja, també ho sigui en turisme de congressos, natural, patrimonial o artístic. “Aconseguir-ho és una obligació de tots els qui tenim alguna responsabilitat pública”, ha seguit afirmant.

L’alcalde Ros també ha valorat la importància per Lleida de ser la seu d’aquest congrés que es va iniciar ahir al vespre. Tall de veu A. Ros.


Renfe

Turisme de Lleida. Autonomous commercial depending on the city hall of Lleida.
Identification Code in the Register of Local Organisations of Catalonia 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel +34 973 700 319 - Fax +34 973 700 480 - lleidacb@paeria.es