Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Reobrim el Centre BTT

Reobrim el Centre BTT

El complex esportiu que hi ha a Pardinyes, té diversos espais esportius a l’aire lliure i un pavelló cobert, que reincorpora la bicicleta per dinamitzar l’activitat esportiva de la ciutat i convida la ciutadania i els visitants a gaudir dels 580 quilòmetres de l’Horta

El Centre BTT de Lleida ha reobert aquest dissabte les seves portes de la mà del Club Ciclista Terres de Lleida, qui a partir d’ara gestionarà l’equipament a través d’un contracte de serveis signat amb Turisme de Lleida. El paer en cap, Àngel Ros, ha destacat el complex esportiu que hi ha a Pardinyes, amb diversos espais esportius a l’aire lliure i amb un pavelló cobert, que ara reincorpora la bicicleta per dinamitzar l’activitat esportiva de la ciutat. D’aquesta manera, ha comentat que es potenciaran les diferents rutes per fer amb bici i també els 580 quilòmetres de l’Horta, un espai que s’obre tant a la ciutadania i com als visitants.

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha remarcat la voluntat dels responsables de l’equipament de dinamitzar l’activitat esportiva conjuntament amb altres propostes que s’ofereixen des de la Regidoria d’Esports i des dels clubs lleidatans. A més, ha apuntat que el Centre BTT de Lleida serà a partir d’avui una eina per descobrir la ciutat des d’un altre punt de vista, amb la combinació d’esport i natura – medi ambient. El servei permetrà als usuaris, siguin veïns de Pardinyes, lleidatans o visitants, conèixer l’entorn i el paisatge que envolta la ciutat.

Per la seva banda, Ramón Simó i Manel Tomàs, del club Ciclista Terres de Lleida, han comentat algunes de les propostes que oferiran, en què es fusiona la bicicleta i el turisme natural, amb sortides els caps de setmana, activitats per a grups, famílies, centres educatius o empreses, entre altres.

El Centre BTT de Lleida, ubicat a l’avinguda de Tortosa, al costat del Centre de Piragüisme de Lleida Saúl Craviotto, ampliarà l’oferta a altres clubs esportius de la ciutat que vulguin desenvolupar accions conjuntes. Disposa de servei de bar-cafeteria i l’horari previs previst és de 17 a 21 hores, de dilluns a divendres; els dissabtes, de 9 a 21 hores, i diumenges, de 9 a 18 hores.

Diversos regidors de la Paeria han assistit a la reobertura d’aquest equipament, que ha de ser un espai de referència per a tots els usuaris i els aficionats a aquest esport per convertir-lo en un important pol d'atracció turística familiar i educatiu.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es