Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Visites Comercials del LECB a Atlanta Travel & Corporate Events i a Laboratoris Almirall

Visites Comercials del LECB a Atlanta Travel & Corporate Events i a Laboratoris Almirall

Els tècnics del LECB van reunir-se el passat dia 9 d’octubre a la seu de les seves oficines a Barcelona per presentar Lleida i la seva oferta en el mercat MICE.

Els tècnics es van reunir amb la Sra. Marta Cabré, Team Leader  d’Events, Congresses & DMC i amb el Sr. Sergio  Rocafort Business Development Events, Congresses & Corporate travel

Atlanta és una agència amb una experiència mitja de 30 anys en el sector com a  consultor en l’ Organització de Viatges d’Incentius, Esdeveniments Corporatius, DMC i congressos.

Més de 3.500 esdeveniments, 500 congressos, 200.000 assistents i 100.000 treballs  científics publicats consoliden la seva trajectòria al servei de les associacions, societats, corporacions i institucions.

Amb oficines a Madrid, Barcelona, Málaga i Sevilla, generen valor afegit gràcies a un staff de gairebé 70 professionals, que juntament amb la darrera tecnologia en esdeveniments i una visió estratègica, estan situats com un grup de referència dins del sector.

El mateix dia també a Barcelona, els tècnics del LECB es van reunir amb el responsable del departament d’Esdeveniments de Laboratoris Almirall, Sr. Eloi Bayen per tal de presentar Lleida com a ciutat de congressos i els seus equipaments, instal.lacions i infraestructures.

En la reunió es va mostrar molt interès i es va acordar tenir present el destí de Lleida per propers esdeveniments sobretot de formats de fins a 250-300 delegats.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es