Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Uns 170 professionals es donen cita a la Llotja amb motiu d’una jornada sobre infermeria i control d’infecció

Uns 170 professionals es donen cita a la Llotja amb motiu d’una jornada sobre infermeria i control d’infecció

Uns 170 professionals de l’àmbit de l’infermeria d’arreu de l’Estat s’han aplegat avui a la Llotja per debatre sobre la prevenció de les infeccions relacionades amb l’atenció sanitària. El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, el director dels Serveis Territorials del Departament de Salut a Lleida, Josep Pifarré, i la Presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeres de Control d’Infecció, Àngels Cotura, han estat els encarregats d’inaugurar la sessió, que s’emmarca dins la IV Jornada Nacional i de la VI Jornada Catalana de l’Associació Catalana d’Infermeres de Control d’Infecció (ACICI).

Durant la seva intervenció, Josep Presseguer ha donat la benvinguda a Lleida als participants i els ha animat a unificar coneixements per seguir avançant en la recerca mèdica i en la millora de l'atenció sanitària. “És fonamental l’assistència sanitària de qualitat tant a nivell professional com a nivell personal”, ha afegit Presseguer, qui ha remarcat també la importància de la tasca dels infermers i infermeres per la societat. Per la seva banda, Pifarré ha definit Lleida com una ciutat amb assistència sanitària unificada, amb un bon Campus de Ciències de la Salut, amb Instituts de Recerca Biomèdica punters i amb una bona coordinació entre les diferents institucions públiques.

La jornada s’ha iniciat amb la conferència “Cambios en la epidemiología de las BMR: un nuevo mapa mundial en la atención sanitaria”, a càrrec d’Antoni Trilla, Cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia i Director de Qualitat i Seguretat Clínica de l’Hospital Clínic de Barcelona, i continuarà amb diverses taules rodones amb reconeguts ponents en aquest àmbit.

Els assistents a la jornada tindran un descompte del 30% a Renfe, i Turisme de Lleida facilitarà material turístic amb l’objectiu de difondre el patrimoni i els atractius de la ciutat. El sector mèdic és un dels sector que més jornades i congressos realitza. Turisme de Lleida té com a objectiu per aquest 2013 incidir en el turisme d’esdeveniments, negocis i convencions, un eix molt important en la política turística de la ciutat degut al seu gran impacte econòmic.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es