Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Turisme de Lleida presenta els packs Lleida Experience en el marc del programa AVE City Breaks Catalunya

Turisme de Lleida presenta els packs Lleida Experience en el marc del programa AVE City Breaks Catalunya

Turisme de Lleida ha presentat aquest dimecres els packs Lleida Experience en el marc del programa AVE City Breaks Catalunya

El Centre Cultural Blanquerna, seu de l'Oficina de Turisme de Catalunya a Madrid, ha acollit la presentació del diferent ventall d’escapades urbanes a les 5 ciutats (Lleida , Tarragona , Barcelona , Girona i Figueres) amb el tren d'alta velocitat com a fil conductor.

La línia ferroviària , operativa des de gener de 2013 , connecta Catalunya amb el centre i el sud de la Península i amb les línies d'alta velocitat francesa .

Els City Breaks són escapades urbanes de 2-4 dies que permeten conèixer els principals atractius d'aquestes ciutats, entre elles Lleida, especialment en matèria de turisme cultural , gastronòmic i de compres . L'objectiu de la presentació és aconseguir un òptim posicionament en el mercat emissor madrileny , que aporta un 23,4% del turisme de l'Estat.

Lleida ha presentat els paquets Lleida Experiencie amb l’objetiu de fomentar-ne la seva comercialització, especialment, al mercat de Madrid. Lleida aposta, sobretot, per potenciar els paquets turístics centrats en la enogastronomia, en el quals són determinants els productes agroalimentaris autòctons i la gastronomia local.

En l’acte hi ha participat representants de majoristes de turismes, premsa genèrica de viatges, bloggers i plataformes on-line.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es