Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Turisme de Lleida mostra la seva oferta congressual per captar operadors francesos

Turisme de Lleida mostra la seva oferta congressual per captar operadors francesos

El Lleida Event & Convention Bureau participa en un workshop invers del mercat francès per promocionar la ciutat, la Llotja i les empreses que formen part del sector de congressos al territori

El Lleida Event & Convention Bureau, l’oficina de congressos de Turisme de Lleida, mostra la seva oferta congressual en un workshop invers que se celebra a Sevilla per captar operadors francesos. Tècnics del LECB participen avui en una activitat promocional i comercial orientada a aquest mercat, el francès, per donar-los a conèixer la ciutat, la Llotja i la cinquantena d’empreses que formen part del LECB. Es tracta d’una acció d’internacionalització que pretén penetrar en el mercat veí i en empreses finals vinculades a aquest sector.

En aquesta acció, organitzada per l’Spain Convention Bureau, hi assisteixen les principals destinacions de turisme de reunions de l’estat espanyol i alguns dels compradors més importants de mercat i organitzadors d’esdeveniments francesos. Així Lleida té l’oportunitat de presentar-se com a seu de turisme de reunions al sector francès.

El LE&CB hi assisteix amb una agenda tancada amb 20 professionals de les àrees de París, Toulouse, Bordeus i Lió, sent clients potencials del sector MICE. A més de les cites, hi ha sessions durant de networking amb els compradors.

Un WS invers és una reunió en què les destinacions es reuneixen amb organitzadors professionals, sent en aquest cas els francesos els que es desplacen a Espanya.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es