Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Tot a punt per a la celebració de la 3a edició dels Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida

Tot a punt per a la celebració de la 3a edició dels Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida

L’objectiu és reconèixer la qualitat i la professionalitat de les persones i empreses del sector turístic i comercial de Lleida, que són dos dels pilars econòmics fonamentals de la ciutat. Els premis compten amb tres categories: establiments, professionals i entitats

Lleida es vesteix de gala amb motiu de la celebració de la 3a edició dels Premis de Turisme i de Comerç “Ciutat de Lleida” que reconeixeran la qualitat i la professionalitat de les persones i empreses del sector turístic i comercial de Lleida, dos dels pilars econòmics fonamentals de la ciutat. L’acte, que tindrà lloc a la Llotja aquest dimecres a les 21.00 hores, comptarà amb una nodrida representació del teixit comercial i turístic de la ciutat.

Els premis de Turisme i Comerç “Ciutat de Lleida” premiaran, respectivament, tres categories. En la modalitat d’establiments: Millor empresa comercial i millor empresa turística, millor comerç del barri i a la innovació empresarial comercial i a la turística. En la modalitat dels professionals: Millor venedor/a professional turístic i comercial, a la trajectòria professional dedicada al comerç i al turisme. I en la modalitat d’entitats es reconeixeran aquelles que més han contribuït al foment, la promoció i a la dinamització comercial i a la turística.

L’acte de celebració de la 3a edició dels Premis de Turisme i Comerç “Ciutat de Lleida”, que impulsa la Regidoria de Promoció de la Ciutat, estarà presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es