Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Saül Craviotto renova el compromís d’ambaixador de Lleida

Saül Craviotto renova el compromís d’ambaixador de Lleida

L’esportista i l’alcalde de Lleida han signat el conveni de patrocini Lleida Esports&Emotion

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el medallista olímpic lleidatà Saül Craviotto han renovat avui el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament de Lleida patrocina l’esportista. El paer en cap ha agraït Craviotto la seva tasca d’ambaixador “dels valors de la nostra ciutat arreu del món” i ha destacat que el centre de piragüisme de Lleida que porta els seu nom “és un espai per generar nous esportistes i un hereu del seu llegat com a esportista d’elit”

Tall de veu Alcalde de Lleida

Per la seva banda, Craviotto ha agraït la per la seva banda la renovació d’un conveni important per al desenvolupament de la seva carrera esportiva, “que li dóna facilitats i més en aquest any que comença a ser important en aquest any que ja és classificatori dels JJOO”. Craviotto ha afeegit que “saber que darrera meu hi ha la meva ciutat i l’Ajuntament recolzant-,e ajuda a motivar-me i entrenar amb més ganes. Espero poder acabar la meva carrera esportiva amb la tercera medalla olímpica i si ho aconsegueixo bona part d’aquesta medalla serà també vostra per tot el que heu fet per mi”. Tall de veu Saül Craviotto

El programa Sport &Emotion inclou un conjunt d’accions de promoció amb l’objectiu de posicionar la ciutat de Lleida com a seu de realització d’esdeveniments esportius. A banda de Saül Craviotto, també són ambaixadors de Lleida en el marc d’aquest programa Àlex Màrquez, Isidre esteve, Carles Pigem i Xavi Colomina.

Saül Craviotto, nascut a Lleida l’any 1984 compta amb dues medalles olímpiques, als Jocs Olímpics de Pequin de 2008 va guanyar la medalla d’or en la prova K-2 500 i la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres l’any 2012. El palmarès de Craviotto compta amb 11 medalles internacionals més, entre elles la medall d’or de la Copa del món de piragüisme, celebrada a Milan el maig de 2014 o les dues medalles (or i bronze en les categories de K-2 200 metres i K-1 200 metres) en els Jocs del Mediterrani 2013.

Saül Craviotto és internacional des de l’any 2001. El Centre Municipal de Piragüisme de Lleida, estrenat a l’octubre de 2013, situat al barri de Pardinyes, porta el seu nom.A la signatura del conveni de patrocini hi han assistit el cap de l’oposició, Joan Ramon Zaballos, els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa, Sara Mestres i Montse Parra i els regidors Paco Cerdà i Gemma Batalla.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es