Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Reunió de treball entre l’Ajuntament de Lleida i Isidre Esteve

Reunió de treball entre l’Ajuntament de Lleida i Isidre Esteve

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha saludat el pilot lleidatà que ha mantingut una trobada amb el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, en el marc del conveni de col·laboració i patrocini Sports&Emotion

Aquest dimarts s’ha dut a terme una reunió de treball entre l’Ajuntament de Lleida i Isidre Esteve. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde, Fèlix Larrosa, ha saludat el pilot lleidatà que ha mantingut una trobada amb el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, en el marc del conveni de col·laboració i patrocini Sports&Emotion, que  pretén potenciar la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat.

Cal recordar que Isidre Esteve és ambaixador de Lleida dins de la campanya Sport&Emotion. L’acord de col·laboració entre la Paeria i els esportistes estableix que Turisme de Lleida els patrocina i ajuda en la difusió de la seva activitat professional. Així mateix, el document preveu que l’esportista patrocinat és representant de Lleida en les campanyes i esdeveniments organitzats on hi participi Turisme de Lleida, la cessió de la seva imatge per a les campanyes de comunicació i presència en els esdeveniments públics de Turisme de Lleida i la inclusió dels elements publicitaris de Lleida en el seu equipament esportiu.

A més d’Isidre Esteve, Lleida compta amb més esportistes que porten el nom de Lleida al món com són Carles Pigem, Àlex Márquez i Saúl Craviotto.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es