Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Porcpassió posa en valor l’ àmplia varietat de la cuina del porc

Porcpassió posa en valor l’ àmplia varietat de la cuina del porc

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat la importància del desenvolupament de la creativitat culinària a l’entorn d’un producte essencial del sector agroalimentari lleidatà - 36 restaurants de tota la demarcació de Lleida participen en la 3a edició d’aquesta mostra culinària

Porcpassió arriba a la seva tercera edició amb l’objectiu de continuar posant en valor la rica i variada diversitat gastronòmica que hi ha darrere de la cuina del porc. De l’1 de febrer al 2 de març 36 establiments de les comarques de Lleida oferiran plants, tapes, entrepans i menús amb els productes del porc com a protagonistes.

L’alcalde de Lleida ha remarcat la importància d’explorar la creativitat culinària a l’entorn del sector del porc : “ Lleida, que lidera el sector del porc tant a nivell de volum, tan com a seu per a fixar els preus de porc a tot Europa, amb Mercolleida, ha de tenir una cuina representativa del sector del porc. Tot el sector agroalimentari acaba en una taula per això per donar valor a la gastronomia dels nostres productes naturals el que hem de fer és una cuina d’alta qualitat perquè això reforça el preu i la valoració del mercat dels productes base de la nostra agricultura i ramaderia. Hem de fer ser capaços de fer cuina de qualitat associada als nostres productes ramaders i agroalimentaris”, ha assenyalat.

Porcpassió, organitzat per la Federació d'Hostaleria de Lleida, presenta com a novetat aquest any una major diversificació de les propostes per als clients amb tapes, entrepans i menús de 15 i 25 euros. Segons ha explicat el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano, la voluntat d’aquesta iniciativa, que ha fidelitzat molts restaurants al llartg de les tres edicions, “és aprofitar més i treballar culinàriament un aliment que ens caracteritza”.

L'alcalde i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, han assistit a la presentació de Porcpassió en un dels establiments participants en l'edició d'aquest any, el restaurant Genial.

Participaran en la 3a edició de Porcpassió els següents establiments:

o Alzumar

o Ambrosia

o Bistrot (hotel zènit)

o Bonum

o Cal Farré

o Cal Molí

o Cal Nenet

o Click Menú

o Comba

o El Celler del Roser

o El Claustre

o El Tram del Nastasi

o Fonda Mas

o Galindo

o Genial

o Gilda

o Gourmet Real

o Ilargi

o L'Antiquari

o L'Hortet

o La Fonda del Nastasi

o La Masia

o La Redolta

o La Trastienda

o Llobregat

o Mr.Nyam-Nyam

o Nard

o NH Pirineos

o Olimpia Sport

o París

o Pensió Fonda Farré

o Pensió la Canonja

o Piñana

o Restaurant 2007

o Villa Maria

o Vins
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es