Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Petitàlia i Mascota’m tanquen portes amb èxit de públic i gran satisfacció entre els expositors

Petitàlia i Mascota’m tanquen portes amb èxit de públic i gran satisfacció entre els expositors

Un 93% de les empreses s’ha mostrat satisfet o molt satisfet dels resultats dels certàmens, mentre que el 75% preveu tornar a exposar el proper any

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Truisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, va cloure el passat diumenge a la tarda la 10a edició de Petitàlia (La gran fira familiar) i la 7a edició de Mascota’m (Fira de la Mascota de Lleida), que va tancar les portes amb un èxit de públic i de satisfacció entre els expositors.

Uns 20.000 visitants, han passat pels estants d’uns expositors, que han manifestat en un 93% estar satisfets o molt satisfets dels resultats del seu pas pels certàmens i que en un 75% preveu tornar a exposar el pròxim any.

Les activitats paral·leles (organitzades per Fira de Lleida i pels mateixos expositors) han estat una de les claus de l’èxit. Peris ha destacat activitats com la xerrada “Educar amb humor”, a càrrec de Carles Capdevila, amb 400 assistents, o la desfilada popular de mascotes pels carrers de Lleida, organitzada conjuntament per Fira de Lleida i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida, amb 180 gossos i unes 300 persones acompanyant els animals. Cal recordar igualment que l’exposició internacional felina ha aplegat un total de 88 gats de 15 races diferents procedents de Catalunya, Madrid, el País Basc i València.

El Col·legi de Veterinaris ha organitzat també un innovador taller de lectura de llibres amb gossos ensinistrats que s’ha portat a terme la tarda de dissabte i de diumenge. Es tracta d’una iniciativa innovadora a Lleida en la que un educador ha llegit un conte sobre mascotes als infants amenitzat amb gossos ensinistrats per a tasques terapèutiques que han “participat” en la narració. El conte ha posat èmfasi en la tinença responsable d’animals.

Petitàlia i Mascota’m s’han desenvolupat els dies 2 i 3 d’abril als pavellons 4 i 3 de Fira de Lleida, respectivament, amb 60 empreses representades, repartides en una superfície bruta de 8.000 metres quadrats. Els salons han acollit una cinquantena d’activitats paral·leles entre tallers, demostracions, conferències, concursos i activitats populars.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es