Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Paeria i Renfe Viajeros prorroguen la col·laboració per promocionar Lleida com a destinació turística i de negocis

Paeria i Renfe Viajeros prorroguen la col·laboració per promocionar Lleida com a destinació turística i de negocis

El paer en cap, Fèlix Larrosa, i el president de Renfe, Isaías Táboas, han signat la renovació per un any més, en presència del ministre de Foment, José Luis Ábalos

L’Ajuntament de Lleida i Renfe Viajeros han signat avui la pròrroga de l’acord de col·laboració per continuar amb la promoció del servei de transport ferrocarril i la ciutat de Lleida com a destinació turística, de negocis i congressos. El paer en cap, Fèlix Larrosa, amb el tinent d’alcalde Rafael Peris, i el president de Renfe, Isaías Táboas, han rubricat el document, amb vigència durant aquest 2019. El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha estat present en la signatura, que s’ha fet a l’estand de Renfe a Fitur, a Madrid, on Turisme de Lleida també hi és present. D’aquesta manera, Turisme de Lleida té la possibilitat d’incloure avantatges, en forma de descomptes, en els serveis de la companyia ferroviària a qui visiti la ciutat amb aquesta finalitat.

Larrosa ha destacat el treball que la Paeria fa a través del Lleida Event & Convention Bureau (LECB), l’oficina centralitzada de comercialització i promoció de la ciutat en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments.

Lleida Event & Convention Bureau

El LECB forma part de Turisme de Lleida i neix de la necessitat de canalitzar i unificar l’oferta de Turisme de negocis a Lleida per oferir-lo de forma clara i definida. A més, incorpora participants externs a Turisme de Lleida i inclou empreses i institucions dels diversos sectors que donen serveis o presten algun tipus de suport en l’organització d’esdeveniments a la ciutat.

El LECB posa a l’abast diversos serveis com: la gestió del programa de defensa de candidatures i l’elaboració de la documentació per a la presentació de candidatures per a congressos; l’organització i l’acompanyament de visites a organitzadors d’esdeveniments; la creació i la gestió de serveis als promotors i als organitzadors d’esdeveniments, o l’organització de viatges de familiarització amb OPC i agents especialitzats.

10 anys de l’AVE Catalunya-Andalusia

Aquest mes de gener Renfe ha celebrat el desè aniversari dels serveis AVE Catalunya-Andalusia amb més de 10 milions de clients. Des de Lleida, mig milió de viatgers han utilitzat els serveis de l’Alta Velocitat a Andalusia en aquests deu anys. Dels 10 milions de desplaçaments, 1.345.000 s’han fet l’últim any, i s'ha registrat un creixement del 340% respecte el número de viatgers del 2008

Dades a Fitur

De fet, l’alcalde Larrosa ha facilitat avui a Fitur diverses dades en relació a visitants i viatgers a la ciutat, entre les quals destaca el turisme de negocis a la Llotja, que l’any passat va acollir 102 esdeveniments del sector MICE (Reunions, Incentius, Conferències i Exhibicions), que van reunir 16.927 persones. Pel que fa als actes corporatius-empresarials, se’n van celebrar 29, amb la presència de 17.000 assistents.

Més dades presentades a Fitur: Lleida guanya 25.163 viatgers el 2018


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es