Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Més de 300 professionals participen en el Congrés de la Societat Espanyola per a l'estudi de l'Obesitat (SEEDO)

Més de 300 professionals participen en el Congrés de la Societat Espanyola per a l'estudi de l'Obesitat (SEEDO)

La SEEDO ha apostat en l'edició de 2018 pel Palau de Congressos – La Llotja de Lleida

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha assistit a l’acte inaugural de la 14a edició del congrés de la Societat Espanyola per a l'Estudi de l'Obesidad. Aquesta cita mèdica, de caire itinerant, ha apostat pel palau de congressos – La Llotja de Lleida aquest any 2018. Al capdavant del congrés hi ha els doctors Francisco Tinahones i Josep Vidal, president  de la SEEDO i president del comitè científic del congrés, respectivament.

En el seu parlament, Peris ha explicat les potencialitats de la ciutat de Lleida, amb els elements directament relacionats amb l’activitat del turisme de negocis i congressual i com a marc específic per a les activitats lúdiques i socials que envolten les convencions. En aquest sentit ha posat en valor el patrimoni històric i cultural de la ciutat, en paral·lel a una oferta gastronòmica de nivell.

Des d'avui i fins divendres el congrés de la SEEDO porta a Lleida més de 300 professionals mèdics d’arreu d’Espanya, a l'entorn de la investigació i la divulgació científica sobre l'obesitat.

Amb aquesta convenció La Llotja avança en un mes de plena ocupació d’activitat congressual, jornades i esdeveniments socials i culturals.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es