Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies LleidaOcasió supera les expectatives i mostra la vitalitat de la Fira

LleidaOcasió supera les expectatives i mostra la vitalitat de la Fira

El saló preveu superar els 150 vehicles venuts i el 100% dels expositors es mostra satisfet o molt satisfet

La 22a edició de LleidaOcasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) tanca portes aquesta tarda amb molt bones expectatives segons les dades que a hores d’ara té l’organització. El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, explica que “enguany preveiem un balanç força bo, segons es desprèn del nombre de vehicles que tenim constància que s’han anat venent durant els tres dies. A manca d’unes hores per tancar el saló es preveu superar la venda de més de 150 vehicles, xifra que es va assolir l’any passat”. Oró assegura que “aquestes dades refermen la vitalitat i lideratge de Fira de Lleida a l’hora de dinamitzar a nivell comercial aquest sector, després de quatre mesos de tendència clarament a la baixa”.

El director de la Fira de Lleida comenta que “un altre element que mostra el lideratge de LleidaOcasió és la capacitat d’atracció de públic de comarques i províncies properes com són Osca, Terol, Tarragona i Barcelona”. Pel que fa a l’anàlisi del públic que visita el saló, Oró destaca que un de cada dos visitants arriba a la fira amb la voluntat de materialitzar la compra; “això es tradueix en que entre el 35 i 40% dels vehicles exposats troben comprador al llarg dels tres dies de fira”, comenta.

Les enquestes que es fan als expositors revelen un altre indicador de la importància i la idoneïtat d’aquesta saló per al sector. El 100% dels expositors es mostren satisfets o molt satisfets amb el desenvolupament de la fira i el 90% confirma la seva voluntat d’exposar en la pròxima edició de 2020.

Cal recordar que enguany LleidaOcasió ha presentat els majors registres dels darrers temps, mantenint la tendència de creixement d’aquests darrers anys. Han participat 30 expositors –un 3,4% més que l’edició anterior–, distribuïts en una superfície d’exposició de 5.960 m2 nets. Del total d’expositors, el 71% són de Lleida ciutat i el 29%, de la resta de la demarcació lleidatana. El saló ha posat a la venda uns 550 vehicles de primeres marques (turismes, 4×4, vehicle industrial i autocaravanes) i de totes les gammes i preus, a més d’equipaments per a vehicles.


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es