Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida, seu del 29è Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos (OPC)

Lleida, seu del 29è Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos (OPC)

El tinent d’alcalde Rafael Peris diu que és una excel·lent oportunitat per difondre i comercialitzar la ciutat com a destí de turisme de congressos Uns 200 professionals i prescriptors d’aquests esdeveniments es donaran cita del 16 al 18 de febrer a la Llotja

Lleida acollirà del 16 al 18 de febrer, a la Llotja, l’organització del 29è Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores Professionals de Congressos (OPC), un esdeveniment que reunirà uns 200 experts en l’organització i prescripció d’aquests esdeveniments, segons ha anunciat aquest migdia en roda de premsa el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris.

El tinent d’alcalde ha afirmat que aquest esdeveniment, a més de reforçar el paper del Palau de Congressos de la Llotja com a equipament, també “actua de dinamitzador econòmic d’altres sectors de la ciutat, començant per l’hostaleria i continuant pel comerç en general, que és qui rep els efectes directes dels congressistes, que també tenen temps per descobrir i visitar la seu del congrés”.

Peris ha assenyalat que el congrés de l’OPC “és una oportunitat excel·lent per difondre i comercialitzar la ciutat com a destí de turisme de congressos nacionals i internacionals. Tall de veu R. Peris.

El tinent d’alcalde ha manifestat que l’Ajuntament, a través de Turisme de Lleida, té una eina important per ajudar a la captació de congressos, com és el Lleida Event & Convention Bureau, a través del qual es donen suport a aquest tipus d’iniciatives.

El president de l’OPC, Jaume Boltà, ha valorat ser la seu de l’organització d’aquest congrés, i ha confiat que serà un punt d’inflexió per la ciutat de Lleida, tal com va succeir a Girona el 2012.

El congrés acollirà diferents sessions de debat, entre les quals destaquen la dedicada a set societats medico-científiques de l’Estat, especialitzades en l’organització d’events, que apleguen fins a 10.000 participants, per parlar dels reptes de futur del món dels congressos.

Un altre tema de debat del congrés abordarà les noves realitats d’allotjaments turístics, i es completarà amb tres tallers. Dues d’aquestes estaran centrats en les noves tecnologies (les retransmissions via twitter, abans, durant i després del congrés, i l’aplicació de la ràdio freqüència i l’assistència virtual¬), mentre que l’altre serà una invitació a les institucions i organitzacions, que acostumen a organitzar reunions pròpies, a conèixer els elements bàsics per dur-les a terme.

Les visites a un molí d’oli i a un celler de vi, completaran el programa cultural del 29è Congrés.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es