Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida, seu de la 9a Conferència Europea d'Agricultura de Precisió

Lleida, seu de la 9a Conferència Europea d'Agricultura de Precisió

Uns 300 experts del sector agroalimentari de tot el món es citen a Lleida per debatre sobre agricultura de precisió El responsable de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, remarca la importància de celebrar aquest tipus d’esdeveniments a Lleida, en la línia de contribuir a la capitalitat de Lleida en l’àmbit de la innovació i tecnologia aplicada a l’agricultura

Uns 300 experts del sector agroalimentari de tot el món s’han aplegat avui a Lleida per participar a la 9a Conferència Europea d’Agricultura de Precisió, que té lloc a la ciutat fins el proper 11 de juliol. Els membres del Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió, grup de recerca consolidat de la Universitat de Lleida, han estat els organitzadors d’un congrés que pretén situar Lleida i província al mapa europeu i mundial de l’Agricultura de Precisió. En aquest sentit cal destacar que aquest és el primer congrés celebrat a Catalunya i a Espanya centrat únicament en l’Agricultura de Precisió, una pràctica agrícola que reuneix diverses àrees de l’enginyeria agronòmica, la biologia, l’automatització i el control de processos , entre d’altres, amb la finalitat de millorar l’eficiència de la producció i la sostenibilitat de l’activitat agrària. Larrosa ha destacat alhora el paper de Lleida com a capital del cluster agroalimentari de Catalunya així com el paper destacat que hi juguen les empreses, la Universitat així com el Parc Científic Agroalimentari.

El responsable de Turisme, Fèlix Larrosa, ha destacat durant la inauguració d’aquest esdeveniment l’àmplia la procedència dels participants, provinents d’Europa –un 52%-, d’Amèrica –un 24%-, d’Àsia –un 18%-, d’Àfrica –un 4%- i d’Austràlia –un 2%. També ha remarcat la importància de celebrar aquest tipus d’esdeveniments a Lleida, en la línia de fomentar i promocionar el Turisme de Congressos i Convencions, una de les línies prioritàries de la política turística de la ciutat i un dels seus eixos més importants degut al seu gran impacte econòmic.

Turisme de Lleida ha participat en l’organització de l’estada, acollida i benvinguda dels congressistes obsequiant-los amb material turístic divers, la targeta EMOCITY -que permet els participants gaudir de descomptes en establiments comercials, accés gratuït als diversos monuments i equipaments de la ciutat, gratuïtat dels autobusos de Lleida i descomptes en oci nocturn, restaurants i comerços de la ciutat. Els congressistes i els seus acompanyants realitzaran una visita al Conjunt Monumental de la Seu Vella i la Suda i diverses visites turístiques per la ciutat.

La darrera edició d’aquest esdeveniment va tenir lloc a Praga l’any 2011.

Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es