Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida serà la seu del 13è Congrés estatal de Ciutats Educadores l’any 2018

Lleida serà la seu del 13è Congrés estatal de Ciutats Educadores l’any 2018

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha reinvidicat avui en l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, que ha comptat amb la participació de 60 ciutats d’11 països del món, la universalitat del cicle educatiu 0-3 anys

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb la tinent d’alcalde Montse Parra, ha assistit avui a l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores on ha intervingut en nom de tots els alcaldes de l’Estat i ha reivindicat la universalitat del cicle educatiu 0-3 anys. Lleida serà, l’any 2018, la seu del 13è Congrés estatal de Ciutats Educadores.

En la seva intervenció, el paer en cap ha recordat que els ajuntaments, malgrat no tenir competències en educació, són presents en deu àmbits curriculars (les escoles bressol, els estudis artístics, l’educació en el lleure, els programes per a infants i joves en risc, les activitats educatives municipals (l’FP, la formació ocupacional, l’educació per a les persones amb capacitats diferents, la formació al llarg de la vida i el suport a la universitat) del total existent. També ha posat de relleu que la família, l’escola i la ciutat són els tres principals agents educadors de la societat.

60 ciutats d’11 països del món han participat ahir i avui en l’Assemblea General de l’AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores), celebrada a Granollers. 429 municipis d’arreu del món integren aquesta entitat.

El Congrés estatal de ciutats educadores se celebrarà a la Llotja i aplegarà 400 professionals de diferents àmbits de l’educació. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va ser escollit el gener de 2016 president de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores. També presidix la Comissió d’Educació de la FEMP.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es