Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida referma amb l’èxit de la Copa del Rei la seva gran capacitat per acollir esdeveniments esportius internacionals

Lleida referma amb l’èxit de la Copa del Rei la seva gran capacitat per acollir esdeveniments esportius internacionals

El paer en cap ha destacat l’esportivitat i el civisme dels equips i les aficions que han participat en la competició d’hoquei patins i també l’impacte econòmic i la visibilitat que ha aportat a la ciutat

Els elogis a l’organització de la Copa del Rei d’hoquei patins 2014 a Lleida s’han succeït en aquest últim dia de la competició. L’èxit de la Copa ha refermat que la ciutat té una gran capacitat per acollir esdeveniments esportius, tant nacionals com internacionals. La fidelitat i la resposta massiva de les aficions dels equips participants i de l’amfitriona, la lleidatana, han permès omplir cada dia el pavelló municipal Onze de Setembre, contribuint al gran final de festa. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat l’alt nivell d’esportivitat en el terreny de joc i també dels seguidors dels equips i la convivència i el civisme amb què s’han desenvolupat els vuit partits de la competició. L’alcalde ha remarcat l’impacte econòmic directe que la Copa del Rei d’hoquei patins ha revertit en la ciutat, valorat en més de mig milió d’euros i que ha tingut un bon comportament en la restauració i l’hoteleria de Lleida –amb hotels plens o quasi plens-. I també l’impacte indirecte, amb una gran visibilitat de la ciutat. De fet, Ros s’ha referit al programa de Turisme de Lleida Sport&Emotion que pretén competir a l’hora d’acollir esdeveniments d’alt nivell i ha afirmat que l’hoquei és un esport que cada cop té més suport i que s’ha de tenir en compte. 

La Paeria i el club Lleida Llista Blava juntament amb la Real Federación Española de Patinaje han estat les organitzadores de la Copa. El paer en cap ha reiterat l’agraïment a la RFEP per la confiança dipositada. De la mateixa manera, el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, ha agraït l’esforç i el treball que ha fet la Paeria i el club amfitrió perquè la Copa fos un èxit absolut i ha assegurat que Lleida està preparada per acollir competicions d’alt nivell. Alhora ha desitjat sort i èxit a l’esport lleidatà i a l’ICG Software Llista.

Per la seva banda, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, ha posat en relleu la notorietat que ha tingut Lleida aquests dies a través de l’esport i l’hoquei i ha celebrat el gran seguiment que se n’ha fet.

El pavelló Onze de Setembre ha registrat una magnífica entrada els quatre dies de competició, penjant avui el cartell d’entrades esgotades. A més, la cobertura mediàtica ha estat notòria, amb un centenar de periodistes acreditats i la transmissió dels partits en diversos canals de televisió.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es