Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida promou la seva oferta turística al Buy Catalunya a Figueres

Lleida promou la seva oferta turística al Buy Catalunya a Figueres

Turisme de Lleida i la Ruta del Vi assisteixen a aquest workshop sobre natura, interior, muntanya i Pirineus, on s’entrevistaran amb desena de touroperadors d’Europa

La Paeria participa avui al Buy Catalunya Natura, Interior, Muntanya i Pirineus, on promocionarà els atractius turístics de la ciutat, com el patrimoni històric i cultural, la gastronomia i l’enologia. Turisme de Lleida i la Ruta del Vi assisteixen a aquest workshop, que té lloc a Figueres, on s’entrevistaran amb desena de touroperadors d’Europa

El Buy Catalunya és el workshop més important que organitza l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta d’un model invers, de caràcter multiterritorial i multiproducte on hi és present tota l’oferta turística catalana de tot el territori.

El Buy Catalunya’, que aplega prop de 200 empreses catalanes i 150 touroperadors de 25 mercats internacionals, permet el contacte dels empresaris catalans amb els touroperadors i altres canals intermediaris amb el públic final. La fórmula utilitzada per fer-ho són les entrevistes, de 15 minuts de durada -que s’ha revelat com a òptima-. De fet, es materialitzen unes 2.400 entrevistes per edició la qual cosa les justifica com a exponent més evident.

En aquest workshop, que es farà demà dimecres al Castell de Sant Ferran de Figueres, es comercialitzaran diferents categories de producte turístic enogastronòmic, cultural i enològic, entre d’altres.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es