Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida presenta el programa Sport&Emotion a les principals Federacions i organitzacions esportives de l’ Estat

Lleida presenta el programa Sport&Emotion a les principals Federacions i organitzacions esportives de l’ Estat

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa i el regidor d’Esports, Txema Alonso, presenten aquest vespre a Madrid el programa Sport & Emotion en el marc del Pla d’Actuació de Turisme de Lleida 2014

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, i el regidor d’Esports, Txema Alonso, presenten aquest vespre a Madrid als principals responsables de les Federacions i organitzacions esportives d’Espanya el Programa Sport&Emotion.

Participaran en la trobada representants de la Federación Española de Atletismo, de la Real Federación Española de Gimnasia i de la Real Federación Española de Hockey, entre d'altres.

L’alcalde de Lleida Àngel Ros ha posat de relleu la importància de posar en valor l’empemta de la ciutat de Lleida i la seva capacitat per organitzar, amb les màximes garanties de qualitat i de compromís, grans esdeveniments esportius. “Les grans competicions que hem posat en marxa fins ara així ens avalen i creiem que l’ àmbit de l’esport és un factor que ens pot diferenciar també coma ciutat, de la mateixa manera que l’estan portant al màxim nivell esportistes lleidatans com Saül Craviotto, Marc i Àlex Màrquez o Isidre Esteve, que donen suport al projecte".

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha remarcat que aquesta línia de promoció obre noves perspectives per donar a conèixer la ciutat de Lleida en sectors diferents als tradicionals, “una aposta que juntament amb la potenciació de l’enogastronomia i del nostre ric patrimoni creiem que enceta una línia d’actuació que ens pot donar bons fruits pel que fa a un nou posicionament de la ciutat en l’àmbit d’oci i de la cultura”.

En el decurs de l’acte es presentarà un espot on es visibilitzen els diferents esdeveniments esportius que ha acollit Lleida i la capacitat contrastada organitzativa de la ciutat en aquest sector.

El projecte Sport&Emotion és un dels eixos principals d’actuació del Pla de Turisme per a l’any 2014. Segons dades de l’Anuari d’ Estadístiques Esportives 2013 publicat pel Ministeri d’ Educació, Cultura i Esport, més de 9 milions de turistes estrangers viatgen a Espanya per realitzar activitats vinculades a l’esport. De fet, segons aquest mateix informe, les entrades de turistes internacionals per realitzar activitats vinculades a l’esport van superar els nou miions l’any 2011 i van generar ingressos de 9,8 milions d’euros.

L’objectiu d’aquest projecte que emprèn Turisme de Lleida és diversificar el segments de clients posicionant la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius tant de caire nacional com internacional. Lleida ha acollit amb èxit la celebració d’esdeveniments esportius com la Futsal, , Màsters de Tennis, Volta Ciclista a Espanya i a Catalunya, Davis Cup, Copa Federació i es troba en plena preparació la Copa del Rei d’Hoquei.

Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es