Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida, present al Meeting & Incentive Summit a Madrid

Lleida, present al Meeting & Incentive Summit a Madrid

La Paeria, a través del Lleida Event & Convention Bureau (LECB) de Turisme de Lleida, assisteix a la 4a edició d’aquesta trobada professional on es promociona la ciutat com a destinació de reunions i esdeveniments. S’hi ha presentat els valors de la ciutat, el Palau de Congressos de La Llotja i l’oferta de les 50 empreses que formen part del LECB

Lleida està present al Meeting and Incentive Summit, el MIS, que es fa avui al Palacio Municipal de Congresos de Madrid per promocionar la ciutat com a destinació de reunions i esdeveniments. El MIS és una de les trobades més importants per a professionals del sector que aplega clients corporatius, agències de viatges, d’incentius, d’esdeveniments, DMC (empreses de serveis professionals) i Organitzadors Professionals de Congressos (OPC), que es troben en aquesta jornada organitzada pel Grup Eventoplus.

L’Ajuntament de Lleida, a través del Lleida Event & Convention Bureau, (LECB) de Turisme de Lleida, ha pres la decisió d’apostar i participar en aquest esdeveniment per promoure la destinació Lleida per al sector MICE. L’acte consisteix en un workshop amb organitzadors especialitzats, tant en l’àmbit nacional com internacional. El LECB hi assisteix amb una agenda tancada amb 15 professionals del sector MICE. A part de les cites, hi ha sessions de formació i networking amb els compradors.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es