Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida es presentarà al fòrum estatal més important de turisme de negocis

Lleida es presentarà al fòrum estatal més important de turisme de negocis

La ciutat participarà en el congrés de les empreses d’Organització Professional de Congressos (OPC) que se celebra al febrer a Burgos

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde, Rafael Peris, es van reunir ahir amb Vicente Serrano, president de la Federació d’Associacions d’Empreses d’Organització Professional de Congressos (OPC). En la trobada, es va acordar que la ciutat participarà en el Congrés Nacional d’Empreses OPC que se celebrarà a Burgos del 18 al 20 de febrer i on Lleida es presentarà com a capital de turisme de negocis, amb tota la capacitat i l’oferta d’equipaments, d’hostaleria i d’infraestructures de què disposa. Lleida és la primera ciutat catalana, després de Barcelona, en la celebració de congressos i convencions.

Aquesta ha estat una de les reunions i contactes que les autoritats de Lleida han mantingut avui a la Fira Fitur a Madrid. Àngel Ros i Rafael Peris també han parlat amb Marian Muro, directora de l’Agència Catalana de Turisme, amb qui han tractat sobre el Call Jueu de Lleida. També s’han reunit amb els hotelers José M. Rossell Recasens, president del Grup Hoteles Playa, i amb Antonio Portilla, director general de vendes de Senator Playa.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es