Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida, epicentre mundial de recerca en pal·liatius

Lleida, epicentre mundial de recerca en pal·liatius

El Congrés Internacional d'Investigació de Cures Pal·liatives, que aplega més de 1.100 professionals d’aquesta disciplina a Lleida, generarà un impacte econòmic d’1,8 milions d’euros a les Terres de Lleida i ha aconseguit la plena ocupació hotelera a la ciutat

Lleida bull d’activitat científica des d’avui fins dissabte amb motiu de la celebració del 8è World Research Congress of The European Association for Palliative Care, que aplega a la Llotja més de 1.100 professionals provinents d’uns 50 països d’arreu del món. Es tracta de la major cita periódica internacional que se celebra arreu del món sobre aquesta matèria, i és la primera vegada que es celebra a l’Estat Espanyol. La Sala Ricard Vinyes de la Llotja s’ha omplert aquest matí de gom a gom de professionals arreu del món de totes les disciplines relacionades amb l’atenció al final de la vida i la recerca, com metges, infermers, investigadors, docents, antropòlegs, sociòlegs, economistes de la salut o professionals procedents de l’administració sanitària, que han assistit a la inauguració d’aquest certamen que es celebra sota l’auspici de l’European Association For Palliative Care (EAPC), la Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL) i la Societat Catalano-Balear de Cures Pal•liatives (SCBCP).

El tinent d’alcalde i responsable de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, ha donat la benvinguda als assistents en l’acte inaugural i els ha convidat a gaudir del gran patrimoni històric, cultural, artístic i gastronòmic de Lleida, que té en el Turó de la Seu Vella el seu monument més emblemàtic. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, també ha estat a la Llotja per agrair als organitzadors la confiança dipositada en Lleida i en la Llotja.

El certamen generarà un impacte econòmic d’1,8 milions d’euros a les Terres de Lleida, que ha aconseguit la plena ocupació hotelera de Lleida i, també, de diversos municipis de les Terres de Lleida”. Hi assistiran professionals procedents d’Europa, Amèrica del Nord, Centre i Sud, Austràlia, Àsia i Àfrica.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es