Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida acull el 24è Congrés de la CAMFIC

Lleida acull el 24è Congrés de la CAMFIC

La Llotja acull els dies 21 i 22 de Novembre la trobada de més de 350 metges de família que debaten sobre els "Tics de família: relacions noves amb els valors de sempre"

Lleida acull aquest dijous i divendres el 24è Congrés de la CAMFIC (Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària) en què 350 metges de família debaten sobre els "Tics de família: relacions noves amb els valors de sempre". Aquesta trobada, que es desenvolupa al Palau de Congressos de Lleida - La Llotja, coincideix alhora amb la celebració del 30è aniversari de la CAMFIC.

El 2n tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials i Ocupació de l'Ajuntament de Lleida, Josep Presseguer, ha presidit aquest dijous a la tarda la inauguració, acompanyat del director dels SSTT de Salut a Lleida, Pirineu i Alt Pirineu i Aran, Josep Pifarré; la presidenta de la CAMFIC, Dolors Forés; i la presidenta del Comité Organitzador, Teresa Vila. Presseguer ha posat de relleu que "el vostre col·lectiu representa una de les potes fonamentals perquè el sistema funcioni ja que sou persones de màxima confiança dels nostres ciutadans i ciutadanes, que exerciu la vostra feina de forma professional però que alhora suporteu un gran pes, sovint poc reconegut". Per això, Presseguer ha destacat "el nostre reconeixement i agraïment a tot el que feu". A l'acte d'inauguració també ha assistit el regidor de Salut Pública, Oriol Yuguero.

La inauguració ha vingut precedida per la conferència d'Emili Duró, un lleidatà de renom que és llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Administració d'Empreses per ESADE, però que des de fa 20 anys és molt conegut per la seva vessant com a consultor empresarial per a  Microsoft, Telefonica, Barclays, Bristol-Myers Squibb, Willis, Caja Murcia, Sanitas, Basf, BSCH, BBVA, Ikea, Riofisa, Mango, RENFE, Zurich, WinterThur, HP però, sobretot, per la seva activitat com a conferenciant internacional amb les seves teories sobre la motivació, la felicitat i l'optimisme.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es