Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida aconsegueix augmentar el nombre de congressos i convencions i mantenir el nombre de congressistes l’any 2012

Lleida aconsegueix augmentar el nombre de congressos i convencions i mantenir el nombre de congressistes l’any 2012

Lleida ha augmentat el nombre de congressos i convencions...

Lleida ha augmentat el nombre de congressos i convencions realitzats a la ciutat i ha aconseguit mantenir el nombre de congressistes durant el 2012. Un total de 52.721 congressistes han assistit a les 31 convencions, 37 congressos, 447 jornades i gairebé un centenar d’altres esdeveniments que s’han celebrat a la ciutat durant l’any passat. El responsable de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha destacat que aquestes xifres posen de manifest, una vegada més, “la potencialitat i l’experiència de Lleida en el món dels congressos i les convencions, que davant d’una situació econòmica difícil és capaç de mantenir el seu nivell d’activitat”.

Lleida ha obtingut un volum de negoci estimat en matèria de congressos i convencions el 2012 d’uns 17,5 milions d’euros, una xifra de negoci menor que l’any passat degut a que la despesa per congressista ha disminuït. En aquest sentit cal destacar l’increment del volum de negoci del Palau de Congressos i Convencions de la Llotja, que ha estat de 7,7 milions d’euros l’any 2012 davant dels 7,3 milions d’euros obtinguts el 2011.

Pel que fa a les previsions congressuals per l’any 2013, Larrosa ha explicat que ja s’ha tancat la realització de diversos esdeveniments i jornades a Lleida, tot i que la situació econòmica actual fa que l’organització d’actes es faci amb molt poca antel•lació i, per aquest motiu, no es pugui preveure d’una manera molt acurada el volum d’activitat a mig i llarg termini. Per aquest motiu, segons Larrosa, es fa necessari redoblar els esforços, posar en marxa programes complementaris competitius i fer incidència en els prescriptors, entre altres accions.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es