Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Lleida acollirà el 2017 el Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos

Lleida acollirà el 2017 el Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos

El tinent d’alcalde Rafel Peris ho ha recordat en la visita a l’International Business Travel Meeting, IBTM World Barcelona, la principal fira de turisme de reunions, negocis i congressos, on s’hi donen cita 3.100 expositors, 4.200 hosted buyers i 4.000 visitants professionals

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, assisteix avui dimecres a l’IBTM World Barcelona, la fira més important en l’àmbit internacional del turisme de negocis, congressos i incentius per a reunions, esdeveniments i viatges de negocis del sector. Peris hi assisteix com a president de Turisme de Lleida i a través del Lleida Event & Convention Bureau, LECB.

En el marc d’aquesta fira, el tinent d’alcalde, Rafel Peris, ha avançat que “la nostra ciutat ja està treballant en l’organització del Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos que es farà a Lleida el 2017. L’esdeveniment suposarà una plataforma de màrqueting crucial per a Lleida, perquè aplegarà els principals organitzadors de congressos nacionals, durant tres dies.”

Peris ha subratllat que la Paeria, a través de Turisme de Lleida, manté la seva presència en aquesta cita internacional, on farà presentacions del Lleida Convention Bureau davant d’operadors d’esdeveniments. A més, mantindrà diferents entrevistes amb organitzadors professionals de congressos internacionals per donar a conèixer l’activitat de l’entitat i les possibilitats de Lleida com a destinació de reunions professionals, esdeveniments i viatges d’incentiu.

Peris mantindrà contactes, d’una banda amb la directora del Catalunya Convention Bureau, Sònia Serracarbassa, programa de l’Agència Catalana de Turisme del qual Lleida n’és membre. També es reunirà amb el president de l’Associació Catalana d’Empreses organitzadores de congressos i reunions de Catalunya i vocal d’OPC Espanya.

L’oferta de la ciutat, que representa el Lleida Convention Bureau, està conformada per la cinquantena de membres que formen part del programa LECB: hotels de la ciutat i el territori, diferents sales i equipaments per a la celebració de congressos i convencions, espais singulars, restaurants, sales de banquets i diferents empreses de serveis relacionades amb l’organització d’aquest tipus d’actes que, juntament amb La Llotja – Teatre i Palau de Congressos, conformen l’oferta en el segment.

Durant els dies que té lloc el certamen, també es faran reunions més comercials per promoure les possibilitats de Lleida com a destinació de reunions professionals, esdeveniments i viatges d’incentiu.

El Lleida Event & Convention Bureau participa amb un mostrador sota el paraigua del Catalunya Convention Bureau dins de l’estand de Catalunya, juntament amb 40 empreses o entitats més.

L’IBTM World Barcelona compta amb 3.100 expositors, 4.200 hosted buyers, compradors especialitzats de turisme convidats per la mateix fira. Es calcula que hi passaran uns 4.000 visitants professionals.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es