Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Les piragües prenen el riu Segre amb el III Descens popular Ciutat de Lleida

Les piragües prenen el riu Segre amb el III Descens popular Ciutat de Lleida

Unes 200 embarcacions han participat en aquesta activitat

Les piragües han pres aquest diumenge al matí el riu Segre amb la tercera edició del Descens popular Ciutat de Lleida. El bon temps i el bon nivell de l’aigua han afavorit gaudir d’aquesta jornada festiva, en què unes 200 embarcacions han fet la baixada pel riu. El descens, d’uns 10 quilòmetres, ha tingut el punt de sortida a Vilanova de la Barca i el d’arribada, a l’embarcador de Pardinyes, al Centre Municipal de Piragüistes Saúl Craviotto.

La tinent d’alcalde i responsable d’Esports a la Paeria, Montse Parra, ha participat en el lliurament d’obsequis que s’ha fet al primer inscrit, Marc Hidalgo; al participant de més edat, Rosendo Mesalles, i als dorsals premiats en un sorteig. A més, s’ha premiat els clubs que han aportat més piragüistes, que han estat el Club de Piragüisme de Balaguer, el Nàutic Lleida i el Baix Cinca. També han estat presents el president del representant del Sícoris Club, Josep Miralles, i de la delegació territorial a Lleida de la Federació Catalana de Piragüisme, Francesc Oronich, com a organitzadors de l’esdeveniment, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

L’activitat, no competitiva, pretén difondre la pràctica d’aquest esport. Per aquest motiu, es fa aquesta cita popular per a federats i no federats. Els participants han rebut una samarreta commemorativa del descens i, tant a l’inici com al final de la prova, se’ls ha facilitat avituallament.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es