Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Les pimes de Lleida a La Llotja, en una xerrada sobre subvencions europees

Les pimes de Lleida a La Llotja, en una xerrada sobre subvencions europees

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha presidit la jornada organitzada per Europe Direct Lleida a la Llotja, per parlar sobre els programes europeus més rellevants per a les empreses

La Llotja ha acollit aquest tarda una sessió informativa organitzada per Europe Direct Lleida sobre els programes europeus més rellevants per a les empreses. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha presidit la jornada d’aquesta tarda, a la qual han assistit un centenar de persones. La sessió ha comptat amb la xerrada de Teresa Botargues, experta en ajuts europeus, que ha exposat els programes europeus més rellevants per a les empreses de Lleida. També hi han participat Esther Garcia, responsable de l’Àrea d’Innovació i Competitivitat de la Cambra de Comerç de Lleida, i Clara Porta, delegada d’ACCIÓ a Lleida, “La xarxa Enterprise Europe Network”.

Entre altres, s’ha parlat del programa d’investigació, recerca i innovació Horizon 2020, els Fons Estructurals i d’Inversió, COSME (programa de la UE per a la Competitivitat de les empreses i les PIME), els programes de cooperació territorial europeus INTERREG i l'Estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya RIS3CAT.

El centre Europe Direct Lleida, situat a les oficines de Turisme de Lleida (C/ Major 31 bis), és un servei d’informació sobre la Unió Europea obert al públic que permet tenir accés a qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques comunitàries, els programes europeus, possibilitats de finançament europeu, programes de mobilitat i treball en altres països d’Europa i qualsevol altra informació relativa a la UE. Pertany a la xarxa de centres d’informació europea impulsada per la Comissió Europea, i present als 28 països de la UE.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es