Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies L'Air Race Fòrmula 1 ja escalfa motors

L'Air Race Fòrmula 1 ja escalfa motors

Les entrades per gaudir d’aquest esdeveniment únic es poden adquirir a Turisme de Lleida des d’avui fins dissabte a les 19 hores L’espectacle aeri, que tindrà lloc a l’Aeroport Lleida-Alguaire el proper diumenge, oferirà espectaculars curses aèries en què diverses aeronaus competiran simultàniament a velocitats de 400 km/h efectuant voltes en circuits el·lipsoïdals

Turisme de Lleida posa a la venda des d’avui fins dissabte a les 19 hores les entrades per gaudir de l’Air Race Fòrmula 1 el proper diumenge a l’Aeroport Lleida-Alguaire, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. L’Air Race F1 és l'única modalitat internacional de curses aèries en què les aeronaus participants, que en seran 8, competeixen simultàniament a velocitats de 400 km/h efectuant diverses voltes en circuits el·lipsoïdals d'uns vuit kilòmetres de longitud, resultant guanyador de la prova l'aparell que creua en primer lloc la línia d'arribada. Aquest tipus de curses, en què s'hi produeixen avançaments i que exigeix un alt nivell de precisió als pilots, incrementen la seva espectacularitat en relació a altres competicions aèries on només vola un avió cada vegada.

Els equips que ja han confirmat la seva assistència a Alguaire provenen dels Estats Units, Regne Unit i França. Els equips participants ja es troben a l’Aeroport Lleida-Alguaire per realitzar entrenaments. El dia 1 de juny, però, serà el dia més important en què se celebraran les curses. Les entrades per aquell dia costaran 5€, tot i que els menors de 12 anys tindran entrada gratuïta.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, la Generalitat i la Diputació de Lleida, a més de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell i l'Air Race F1.

 

 

 
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es