Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Paeria i Renfe Viajeros renoven l’acord de col·laboració per al 2017 per promocionar Lleida com a destí turístic i congressual

La Paeria i Renfe Viajeros renoven l’acord de col·laboració per al 2017 per promocionar Lleida com a destí turístic i congressual

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Rafael Peris, han tancat aquesta signatura en el marc de FITUR

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde, Rafael Peris i el director de Renfe Viajeros, Ramon Azuara, han signat a FITUR l’acord de col·laboració entre la Paeria i Renfe Viajeros, on es renova el seu compromís per tal de treballar conjuntament per a la promoció de la ciutat de Lleida, tant com a destinació turística com en termes de destinació de turisme congressual i de negocis.

El conveni estableix que l’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, pot oferir descomptes en els serveis de Renfe a totes les persones que visitin la ciutat en activitats de turisme de congressos, convencions o esdeveniments de promoció turística.

La Paeria segella aquest conveni amb Renfe que permet dotar amb més eines el Lleida Event & Convention Bureau, (LE&CB). A través del LE&CB es canalitza i unifica l’oferta de turisme de negocis a Lleida.

L’alcalde Ros ha remarcat que “el Lleida Event & Convention Bureau esdevé un potent interlocutor entre les empreses de la nostra ciutat que ofereixen equipaments, productes, escenaris i serveis per a la celebració de qualsevol activitat relacionada amb el turisme de reunions i /o esdeveniments i els organitzadors d’aquestes trobades”.

D’aquesta manera, ha insistit Ros, “des de la Paeria estem ajudant a generar negoci a la cinquantena d’empreses que estan integrades dins del programa i som capaços de crear atractivitat en termes de congressos i turisme de negocis”.

De la seva banda, el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat ha recordat que les bonificacions que es podran aplicar des d’ara en serveis de la Renfe “s’uneixen a la resta de serveis que estem oferint als membres del Lleida Convention Bureau o a entitats interessades a fer congressos a Lleida. Els assessorem en termes professionals, en allotjaments, organització, viatges d’incentiu, coordinació de visites, materials turístics, elaboració de documentació si han de presentar candidatures per fer el congrés a Lleida o en termes de programes de caire social que complementen els congressos”.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es