Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Paeria i AECOC inicien converses per consolidar més edicions del congrés de productes càrnics i elaborats al Palau de Congressos de Lleida

La Paeria i AECOC inicien converses per consolidar més edicions del congrés de productes càrnics i elaborats al Palau de Congressos de Lleida

La 17a edició d’aquesta cita congressual ha concentrat, al palau de congressos de La Llotja, 400 professionals per debatre l’actualitat i el futur del sector

El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, i el director general de l’Associació AECOC, José Mª Bonmatí, han pres el compromís d’iniciar els contactes necessaris que permetin consolidar la realització del congrés de productes càrnics i elaborats de l’Associació AECOC, al Palau de Congressos de Lleida, en les properes edicions.

Precisament, aquest congrés centrat en el sector de productes carnis i elaborats, clou avui la 17a edició amb la participació de 400 professionals nacionals del sector carni que han estat dos dies a la ciutat.

El tinent d’alcalde, Rafel Peris, ha remarcat que el “congrés AECOC esdevé, en l’actualitat, un punt únic de reunió dels principals agents protagonistes de la cadena de valor dels productes càrnics i esdevé l’únic punt de trobada i de relació per al sector”, per aquest motiu, ha insistit Peris, “hem treballat de valent per garantir la seva fidelització amb Lleida i amb el palau de congressos de la Llotja”.

AECOC és l’Associació d’Empreses de Fabricants i Distribuïdors, una de les més grans organitzacions empresarials del país i l’única en la que la indústria i la distribució de gran consum treballen conjuntament en termes tan diversos com les bones pràctiques o els estàndards tecnològics. AECOC va tancar l’any 2016 amb més de 27000 empreses associades la facturació de les quals suposa gairebé el 20% del PIB.

El congrés, que ha reunit a Lleida 400 directius del sector carni de tot el país, s’ha desplegat en base al plantejament de l’actual conjuntura econòmica i ha desplegat la consideració d’un mercat molt més complex i un consegüent canvi en la relació entre els agents de la cadena de subministrament  i el comportament dels consumidors. Davant aquesta situació, el congrés ha ofert als assistents tota la informació i experiències d’èxit que possibiliten l’adaptació a aquest nou escenari. Un dels punts de trobada ha estat abordar les claus de la indústria càrnica, un pilar fonamental per a l’economia espanyola ja que desplega una xifra de negoci de més de 22000 milions d’euros.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es