Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Paeria, a través del Lleida Convention Bureau i el Palau de Congressos – La Llotja, presents al 5è saló Meeting & Incentive Summit a Madrid

La Paeria, a través del Lleida Convention Bureau i el Palau de Congressos – La Llotja, presents al 5è saló Meeting & Incentive Summit a Madrid

Turisme de Lleida i La Llotja recuperen les accions de promoció conjunta en un saló professional

Tècnics del Lleida Convention Bureau, (LE&CB), de Turisme de Lleida, acompanyats de tècnics del Palau de Congressos – La Llotja assisteixen avui a la cinquena edició del saló Meeting & Incentive Summit, (MIS), a Madrid. Es tracta d’una nova acció de promoció de la ciutat de Lleida que es realitza conjuntament com a Paeria i com a Palau de Congressos per tal de consolidar la imatge de Lleida com a destinació de reunions i esdeveniments a un gruix considerable d’operadors tant nacionals com internacionals.

Aquesta acció de promoció servirà, a més, per donar protagonisme a les 50 empreses de Lleida que formen part del Lleida Convention Bureau i que estan directament lligades al turisme de negocis i esdeveniments. De fet, el LE&CB hi assisteix amb una agenda tancada amb 15 professionals del sector de turisme de reunions.

El MIS és una de les trobades més importants per a professionals del sector d’esdeveniments i reunions, on clients corporatius, agències de viatges, d’incentius, d’esdeveniments i organitzadors professionals de congressos tenen un punt de trobada de 200 organitzadors d’esdeveniments i 100 expositors.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es