Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Llotja acull la 8a convenció d’Afrucat, centrada en el “canvi”

La Llotja acull la 8a convenció d’Afrucat, centrada en el “canvi”

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha destacat la promoció econòmica que genera l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya a Lleida i el territori

El Palau de Congressos La Llotja acull aquest divendres a la tarda la 8a convenció d’Afrucat, l’Associació Empresarial de fruita de Catalunya, que té com a eix principal el “canvi”. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la ciutat, Rafael Peris, ha participat en l’acte d’obertura i ha subratllat l’aposta que l’entitat ha fet pel canvi, mostrant que compta amb una maquinària solvent i viva, que amb treball consolida la seva credibilitat. Peris ha destacat la promoció econòmica que genera Afrucat a Lleida i el territori. Alhora, ha volgut agrair la complicitat que ha establert amb la Llotja, de la qual, ha afirmat “fa mesos que en formeu part”. En aquest aspecte, el tinent d’alcalde ha posat en relleu que en poc més de 8 mesos la Llotja ha generat més de 70 esdeveniments, sent motor econòmic i de dinamització a la ciutat. Peris ha conclòs les seves paraules de benvinguda als assistents amb el desig que Afrucat continuï apostat per Lleida i generant oportunitats i economia.

Peris ha participat en l’obertura de la convenció amb el director d’Alimentació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Carmel Mòdol, i el president d’Afrucat, Francesc Torres.

Després de la benvinguda, Afrucat ha celebrat la seva assemblea. A continuació ha tingut lloc “Ningú no canvia a menys que tingui la necessita de fer-ho”, a càrrec del consultor i gerent de l‘empresa Imak, Enric Casanovas. En aquesta intervenció, s’han presentat les reflexions sobre el futur del sector fruiter català resultants dels grups de dinamització de producció i comercialització i s’ha fet una taula rodona amb representants d’empreses fruiteres.

Després ha estat el torn de l’empresari, professor i conferenciant, Emili Duró, qui ha parlat de “Les coses no canvien, canviem nosaltres”. La conferència ha estat enfocada al desenvolupament proactiu de l‘ésser humà per afrontar la incertesa. Així, s’ha desenvolupar el coeficient de l’optimisme i la gestió de la il·lusió, vèncer la por i assumir les responsabilitat de les decisions per fixar nous objectius.

Amb la cloenda, s’ha donat pas al sopar, amenitzat per Jeff Toussaint, il·lusionista, mag i hipnotista de masses professional.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es