Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Llotja acollirà congressos de la Fundació de la Universitat de Lleida

La Llotja acollirà congressos de la Fundació de la Universitat de Lleida

Aquest dijous el tinent d’alcalde i president del Consell d’Administració del Centre de Negocis i Convencions, Rafael Peris, i el rector de la UdL, Roberto Fernández, han signat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats

La Llotja acollirà durant els propers dos anys diferents esdeveniments relacionats amb la promoció, organització i realització de congressos que impulsi la Fundació de la Universitat de Lleida. Així ho estableix el conveni de col·laboració que han signat aquest dijous el tinent d’alcalde i president del Consell d’Administració del Centre de Negocis i Convencions, Rafael Peris, i el rector de la UdL, Roberto Fernández.

El conveni estableix com a objectius específics impulsar la promoció conjunta de congressos i altres esdeveniments científics, tècnics i culturals a la ciutat de Lleida. Així, la FUdL es compromet a col·laborar amb el CNC S.A. a impulsar i difondre, dins de l’àmbit de la UdL, els diferents serveis que ofereix CNC S.A. com a institució que té entre les seves funcions la comercialització, entre altres espais, del Palau de Congressos Teatre La Llotja.

Alhora, el Centre de Negocis i Convencions, SA proveirà als potencials organitzadors d’un esdeveniment gestionat per la FUdL, tota la informació al seu abast relacionada amb equipaments, productes, escenaris i altres serveis vinculats amb l’oferta turística de la ciutat de Lleida, a fi i efecte que es pugui incorporar en la presentació d’una proposta de candidatura.




Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es