Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Fira de Formació i Treball F&T tanca portes amb un èxit de participació

La Fira de Formació i Treball F&T tanca portes amb un èxit de participació

Els organitzadors han destacat la presència d’uns 15.000 visitants, la bona acceptació dels nous estudis presents al saló i l’espai dedicat a l’emprenedoria

La Fira de Formació i Treball F&T ha tancat aquest migdia les seves portes amb un balanç altament positiu per l’èxit de participació, ja que enguany s’ha arribat a comptabilitzar uns 15.000 visitants, mil més que en la darrera edició.

L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Àngel Ros, ha manifestat que un any més, “i ja en van dotze de seguits, la fira ha demostrat que és el millor aparador per trobar alternatives als joves estudiants, que busquen en la formació professional la forma més eficaç per trobar un lloc de treball, donat que l’ocupabilitat de l’FP és altíssima”.

Disciplines com Transport i manteniment de vehicles, Imatge personal (estètica, bellesa, perruqueria i cosmètica popular), Hoteleria i Turisme i Indústries extractives han tingut un any més un elevat nombre de visitants i consultes, segons ha asseverat Àngel Ros.

El paer en cap ha destacat com a novetat l’Espai Emprenedoria, una zona destinada a mostrar la creativitat emprenedora dels estudiants de les Terres de Lleida, en què els alumnes han mostrat els seus projectes i han resolt reptes referents a propostes de negoci.

La 12a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, que s’ha desenvolupat del 19 al 21 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida, ha comptat amb la participació de 21 empreses i entitats i ha tingut 23 famílies de formació o disciplines representades, a banda dels ensenyaments especials (Ensenyaments Esportius i Ensenyaments artístics: arts plàstiques i disseny). Així, els visitants han trobat informació de gairebé el 100% dels 134 cicles formatius de la Formació Professional (excepte els de la família Maritimopesquera). A més, el saló ha acollit més de 50 activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació.

Les 25 famílies de formació presents al saló han estat les d’activitats físiques i esportives; administració i gestió; agrària; arts gràfiques; arts plàstiques i disseny; comerç i màrqueting; edificació i obra civil; electricitat i electrònica; energia i aigua; ensenyament d’esports; fabricació mecànica; fusta i moble; hoteleria i turisme; imatge i so; imatge personal; indústries alimentàries; informàtica i comunicacions; instal·lació i manteniment; química; sanitat; seguretat i medi ambient; serveis socioculturals i a la comunitat; tèxtil, confecció i pell; transport i manteniment de vehicles, i indústries extractives.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es