Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Fira de Formació i Treball “F&T” incrementa un 7% el nombre de visitants fins a arribar als 16.000

La Fira de Formació i Treball “F&T” incrementa un 7% el nombre de visitants fins a arribar als 16.000

L’alcalde Ros anuncia que la Paeria augmentarà un 50% les places d’FP Dual, passant de 50 a 75 L’estant de l’IMO atén unes 300 persones interessades en tasques d’orientació i intermediació laboral

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat que la Paeria crearà el pròxim curs 25 noves places, perquè els alumnes puguin fer la Formació Professional Dual en departaments municipals. El paer en cap ha fet l’anunci aquest migdia en fer balanç de l’onzena edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, que tancarà avui portes al Pavelló 4 del recinte firal dels Camps Elisis, després de tres dies de plena activitat.

Aquest anunci significa incrementar en un 50% el nombre de places que l’Ajuntament de Lleida dedica a l’FP Dual i que fins ara, són 50, les quals estan destinades bàsicament a l’àmbit de les telecomunicacions i la informàtica. “Aquest augment es focalitzarà en diferents els camps urbanístics, com la delineació i l’obra pública, i també en els socioculturals i assistencials”, ha explicat l’alcalde. Tall de veu A. Ros.

El paer en cap ha destacat també que el saló ha registrat un 7% d’increment de visitants, passant dels 15.000 de l’any 2016 als 16.000 del 2017, i que a l’edició d’enguany cal consignar—sobretot avui dissabte— més presència de famílies, interessades en les opcions educatives que tenen a l’abast els seus fills. Dins dels estudis que han tingut més interès pels visitants, l’alcalde Ros ha explicat que “els àmbits de l’estètica, els tecnològics, els mecànics i elèctrics i els de l’hostaleria han estat algunes de les especialitats que han estat més atractives”.

Per la seva part, Rafael Peris, tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, ha explicat que, durant la celebració del saló, l’estand de l’Institut Municipal d’Educació (IMO) ha portat a terme, a més de les tasques d’orientació, una feina important d’intermediació laboral “adreçada preferentment als sectors de la mecànica, industrials i tecnològics. No oblidem que l’IMO treballa tant en la formació com en la integració laboral dels seus alumnes”, ha afegit. L’espai de l’institut ha acollit una dotzena d’activitats i ha atès unes 300 persones.

Finalment, Miquel Àngel Cullerés, director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, ha afirmat que a més de l’augment d’alumnes i de famílies, els organitzadors han detectat un increment de l’interès dels visitants per les branques industrials, el que al seu parer “palesa que l’economia està repuntant i que els empresaris demanen cada cop més professionals qualificats”.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es