Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies La Festa del Vi de Lleida s’acomiada amb un balanç exitós, superant els 4.000 visitants i distribuint més de 12.000 racions

La Festa del Vi de Lleida s’acomiada amb un balanç exitós, superant els 4.000 visitants i distribuint més de 12.000 racions

El tinent d’alcalde Paco Cerdà assenyala la promoció exterior i obrir l’espai a petits cellers com a objectius a treballar de cara a la pròxima edició

El tinent d’alcalde i director de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha qualificat d’èxit total” l’11a edició de la Festa del Vi de Lleida, que s’ha clausurat aquest migdia després de superar els 4.000 visitants, els quals han consumit més de 12.000 racions, que han repartit els expositors en la zona d’enodegustacions.

Paco Cerdà, després de parlar amb els expositors, ha dit que molts d’ells s’han quedat sense producte. “Estem parlant d’expositors que han tingut un increment del 40 i 50% respecte a l’any passat, la qual cosa demostra la satisfacció de tots ells de cara a l’any vinent”, ha manifestat el director de Turisme de Lleida, organisme municipal responsable de la Festa del Vi, a l’hora de fer balanç de l’onzena edició.

El tinent d’alcalde, que ha estat acompanyat per la regidora Regina Cairol, ha garantit la continuïtat de la Festa, “per la qual ja tenim pressupost per l’any vinent”, ha dit, ja que “aquest és un bon model per la promoció dels cellers de casa nostra”.

Paco Cerdà ha descartat obrir la festa a cellers de fora del territori i ha apostat per promocionar-la a l’exterior, quelcom que ja ha començat a fer-se enguany amb un grup de periodistes especialitzats en vi, viticultura i gastronomia, amb la finalitat de captar visitants d’arreu de l’Estat. “Dos dies donen per pernoctar a Lleida, per descobrir la ciutat, fer turisme i conèixer la nostra gastronomia”, ha dit el tinent d’alcalde, que segueix apostant per la venda de paquets turístics de cara a properes edicions, amb la novetat d’incorporar en un futur la compra de tiquets per la Festa del Vi a través de Turisme de Lleida, quelcom fins ara inviable.

De cara a la pròxima edició, Paco Cerdà ha expressat la voluntat de “facilitar que els cellers petits, que no tenen prou recursos per estar presenta a la Festa del Vi, ho poguessin fer en un espai comú o en moments puntuals. Un tema que està en estudi de cara al 2020”, ha dit.

La mostra enoturística i gastronòmica, organitzada per la Paeria i Turisme de Lleida durant aquest cap de setmana a l'esplanada de la Llotja, ha comptat amb un total de 17 expositors de celles de la Denominació d’Origen Costers del Segre. L’oferta gastronòmica ha anat a càrrec de deu restaurants de la ciutat.


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es