Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies L’Ajuntament de Lleida, a través del CNC, assumeix des d’avui la gestió de la Llotja

L’Ajuntament de Lleida, a través del CNC, assumeix des d’avui la gestió de la Llotja

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha presidit aquest matí la signatura d’un acord amb Agrinews per portar a Lleida dues activitats congressuals de gran format per als propers 3 anys, PorciFORUM i NutriFORUM L’edició d’enguany se celebrarà a la Llotja els dies 9 i 10 de març, en què es preveu l’assistència de més de 1.000 professionals del sector

A partir d’avui, dia 1 de març, la Paeria, a través del Centre de Negocis i Convencions (CNC) assumeix la gestió de la Llotja i els usos que, en matèria de congressos i turisme de negocis es coordinaran des de la regidoria de promoció de la ciutat, i en matèria de teatre i activitats culturals,  a través de la regidoria de cultura. Precisament, avui, el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha signat un acord per als propers 3 anys amb el grup de comunicació Agrinews que portarà a La Llotja els congressos PorciFORUM i NutriFORUM, als quals està previst l’assistència de més de 1.000 professionals a la ciutat de Lleida els pròxims 9 i 10 de març.

En el marc de l’acte de signatura, el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat ha remarcat que “tal com ens vàrem comprometre, es garanteix la continuïtat per a tots els compromisos congressuals adquirits amb l’ànim de mantenir-los, consolidar-los i, com aquest cas, millorar-los i fidelitzar-los a la ciutat”. (tall de veu R. Peris). En aquest sentit, Peris ha posat en relleu que “el nou model de gestió que s’inicia avui tanca una etapa de 7 anys i s’obre un nou horitzó per al Palau de Congressos destinat a optimitzar al màxim el seu rendiment com a motor de dinamització socioeconòmica de la ciutat de Lleida”.

En aquest sentit, el representant de l’empresa Agrinews, Lluís Carrasco, ha explicat que “estem molt satisfets del compromís en ferm de l’Ajuntament de Lleida per dur a terme aquesta cita congressual ja que “Lleida és un motor agroalimentari i punter en el sector ramader, sobretot en el porcí. Aquesta segona edició dels congressos PorciFORUM i NutriFORUM duplica el nombre de persones inscrites respecte a l’edició de l’any passat i està previst que assisteixin professionals d’arreu de l’estat, d’Europa i, fins i tot, de Brasil. La Llotja acollirà aquests congressos professionals durant els dies 9 i 10 de març, tot i que el compromís segellat avui garanteix aquesta activitat congressual fins el 2020.

Peris també ha explicat que pel que fa al servei de cafeteria, al qual també ha renunciat l’empresa concessionària sortint, es vehicularà a través d’un acord temporal i provisional amb Shalom, entitat de caràcter social sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. D’aquesta manera, ha dit Peris, “tot i la celeritat de la situació es pot continuar donant servei a tota l’activitat que es generi dins del Palau sense solució de continuïtat”.  (tall de veu 2 R. Peris)

Durant aquest mes de març, La Llotja acollirà també el congrés AECOC de 400 congressistes i diverses jornades tècniques. Cal destacar que es calcula que cada congressista que recala a Lleida en algun congrés deixa a la ciutat una mitjana de 200 euros, sense comptar l’allotjament.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es