Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Jornades sobre el Turisme a l'Aeroport d'Alguaire

Jornades sobre el Turisme a l'Aeroport d'Alguaire

Ros: "Cal desenvolupar la marca Pirineus dins la difusió turística de Catalunya"

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha reclamat avui en el marc del Fòrum “Cooperar per Crear” la posada en valor de la marca Pirineus, Lleida i el seu territori, dins de la promoció de Catalunya. “Catalunya té una gran marca que és Barcelona, una altra que és Costa Brava i també la Costa Daurada. Per Lleida el desenvolupament de la marca Pirineus és clau i per això m’agafo amb tota la l·lusió del món l’oportunitat que es facin uns Jocs Olímpics Barcelona – Pirineus”. En aquesta línia, el paer en cap ha demanat que dins de la marca Catalunya “hi sigui molt sensiblement Lleida i l’ interior del país”.

 

Àngel Ros ha lloat l’encert de la jornada d’avui, que persegueix facilitar al sector turístic català els coneixements per crear producte i internacionalitzar-lo, tot recordant que “cal pensar en el client i cal adaptar-nos a les seves necessitats, adaptant l’oferta a la demanda”. En aquest sentit, el paer en cap ha assenyalat que també en el sector turístic cal innovar, superant el turisme de sol i platja i anar cap a un turista “que cada vegada busca més noves sensacions i oportunitats de lleure”.

 

El Fòrum per a la creació de producte i per a la internacionalització del turisme d’Interior i de Muntanya s’ha celebrat avui a l’Aeroport de Lleida Alguaire i ha comptat amb la participació d’agents turístics d’interior, (hotelers, pistes esquí, empreses d’activitats turístiques, patronats i agències de viatge). Durant el matí, els directors dels Centres de Promoció Turística de la Generalitat a països com Alemanya, Rússia , França, Regne Unit i el Benelux han exposat les característiques específiques d’aquests mercats. A la tarda hi ha urà una taula rodona sobre exemples de Bones Pràctiques en la creació de producte a l’interior i muntanya.

 

Han assistit a la inauguració del Fòrum el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, el president de la Diputació, Joan Reñé i el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré. La Directora General de Turisme, Marian Muro, ha estat l’encarregada de pronunciar la xerrada inaugural, titulada “ El producte, la base del creixement turístic a l’interior i a Catalunya”. També ha assistit al Fòrum el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa.

 

 

 

 

 
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es