Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Jornada Connecta 2018 a La Llotja

Jornada Connecta 2018 a La Llotja

El passat 6 de novembre es va organitzar al Palau de Congressos La Llotja, la Jornada Connecta Lleida&business 2018 organitzada per GLOBALleida

La jornada va coincidir amb la reunió del  Comitè Executiu del consorci de promoció econòmica per mostrar el balanç d’aquest exercici i presentar propostes per l’any que ve.

La jornada CONNECTA Lleida&business 2018 i la reunió del comitè executiu han estat presidides per Antoni Brufau i en  Ramon Roca acompanyats per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, la presidenta de la diputació, Rosa Maria Perelló, en Roberto Fernández, rector de la UDL i els presidents de les Cambres de Comerç de Tàrrega i Lleida. A més, van comptar amb els patrons del Consorci i el seu conseller delegat, Oriol Oró.

La jornada s’emmarca dins dels programes de creixement empresarial de GLOBALleida. S’agrupen des d’autònoms, micropimes i Startup’s, amb la idea de crear un espai de trobada i un intercanvi de impressions i afavorir la seva activitat econòmica.

La primera part de la jornada van organitzar una sessió de Networking empresarial dinamitzada per Rosaura Alastruey. Varen participar al voltant d’unes 40 persones, i van compartir les seves experiències professionals  per millorar els projectes empresarials.

Després, es va celebrar la ponència d’Àlex Rovira: El món que ve, tendències i humanització. Abans de la xerrada, van lliurar uns reconeixements a totes les empreses participants en els programes de creixement empresarial.


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es