Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Isidre Esteve renova el seu compromís amb la ciutat de Lleida

Isidre Esteve renova el seu compromís amb la ciutat de Lleida

L’esportista lleidatà signa el conveni de patrocini amb l’Ajuntament de Lleida que el vincula amb la ciutat i els seus valors artístics i culturals i, alhora, promociona Lleida en l’àmbit nacional i internacional

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha presidit la signatura del conveni de col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Lleida amb Isidre Esteve, que continuarà sent ambaixador de Lleida i seguirà contribuint a la difusió dels valors turístics i culturals de la ciutat. Així, doncs, aquesta col·laboració s’emmarca en les accions de la campanya Lleida Sport & Emotion que promou potenciar la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat.

El paer en cap ha destacat la voluntat dels esportistes per col·laborar en els projectes esportius, socials, culturals i turístics que es portin a terme, ajudant a generar atractiu cap a la ciutat i cap a les Terres de Lleida. Ros ha posat de relleu que “el fet de tenir esportistes lleidatans de primer nivell que portin el nom de Lleida arreu del món et dóna una carta de garantia, que hem d’agrair” (tall de veu Àngel Ros). Per la seva banda, Isidre Esteve ha subratllat que “per a mi és un plaer renovar la col·laboració amb Lleida perquè valoro la relació i el suport continu que he tingut amb la Paeria des del 1998. Aquest recolzament és imprescindible per continuar vinculat al món de la competició, que és la meva vida, i em motiva per continuar preparant-me per disputar el Dakar 2017”. (tall de veu Isidre Esteve)

L’acord de col·laboració entre la Paeria i els esportistes estableix que Turisme de Lleida els patrocina i ajuda en la difusió de l’activitat professional. Així mateix, el document preveu que l’esportista patrocinat és representant de Lleida en les campanyes i esdeveniments organitzats on hi participi Turisme de Lleida, la cessió de la seva imatge per a les campanyes de comunicació i presència en els esdeveniments públics de Turisme de Lleida i la inclusió dels elements publicitaris de Lleida en el seu equipament esportiu.

El conveni s’emmarca dins el programa Lleida Esport&Emotion, un projecte que porta a terme Turisme de Lleida que pretén diversificar el segment de clients, posicionant la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius tant de caràcter nacional com internacional. Lleida ha acollit els darrers anys la celebració d’una àmplia varietat d’esdeveniments esportius com la Futsal, Màsters de Tennis, Volta Ciclista a Espanya i a Catalunya, Davis Cup, Copa Federació o la Copa del Rei d’Hoquei, entre altres.

A més d’Isidre Esteve, Lleida compta amb més esportistes que porten el nom de Lleida al món com, per exemple, Carles Pigem, Àlex Márquez, Saül Craviotto i Xavi Colomina.

Isidre Esteve va néixer a la Seu d’Urgell el 1972 i entre el seu palmarès compta amb els campionats d’Espanya d’Enduro i de Raids (1992 i 1999), sis vegades campió de la Baja Espanya-Aragón (1998, 2000, 2001, 2003, 2005 i 2006), subcampió d’Europa d’Enduro (1995), ha participat 10 vegades en el Ral·li París-Dakar. El 24 de març del 2007 va patir una greu lesió mentre participava al Ral·li d’Almeria que el va deixar paraplègic, la qual cosa no l’ha impedit seguir competint demostrant el seu esperit de superació i va ser campió d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny en la modalitat de buggies al novembre del 2013. Prova de la seva actitud d’autosuperació i lluita continuada per assolir els seus objectius ha publicat diversos llibres com “No t’aturis mai” (2013), “Imparable. Pilota tu vida hacia donde tú decidas” (2013) i “La sort del meu destí” (2008)

A la signatura del conveni també han assistit els regidors de CiU, Antoni Postius i Rosa Maria Salmeron; la regidora de Ciutadans, Ángeles Ribes; el regidor d’ERC-Avancem, Carles Vega, i la regidora del PP, Dolors López.


<< Tornar
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es