Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Investigadors internacionals al VIII Symposium on Irrigation

Investigadors internacionals al VIII Symposium on Irrigation

Des del 8 i fins al 11 de Juny, al Palau de Congressos de la Llojta, més de 160 investigadors de tot el planeta expert en reg en horticultura es troben a Lleida.

Lleida acull durant aquesta setmana el primer Simposi Internacional de reg en horticultura, que reuneix 160 investigadors de tot el planeta. En la jornada d'ahir es va prendre bona nota dels treballs del climatòleg Richard Snyder, de la Universitat de Califòrnia, on es va fer la primera experiència en l'ús de les estacions climàtiques per l'aplicació en reg.

La problemàtica és igual aquí que allà, on han aconseguit introduir procediments de correcció de la ineficiència que provoca el petit error en les dades de les estacions climàtiques que suposen els factors geogràfics, un importan avenç que pot suposar un estalvi d'aigua de fins al 7% de l'aigua de tota una conca.

Establir aquests sistemes de correcció es converteix en un dels reptes de Catalunya, on els investigadors, a més, temen per la falta d'inversió per continuar avançant i afrontar les amenaces de sequera i del canvi climàtic.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es