Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies International Medieval Meeting Lleida

International Medieval Meeting Lleida

Entre el 25 i el 27 de Juny 2014, la ciutat de Lleida ha esdevingut una vegada més la capital mundial de la recerca i trobada de l'Edat Mitjana. Alguns dels millors medievalistes de tot el món prendran part en 4 congressos basats en diferents aspectes de la història medieval, arqueologia, literarura i llenguatge.

Especialistes en un ampli ventall d'aspectes d'Estudis Medievals van presentar les seves recerques en aquest congrés, i d'altres van presentar sessions, conferències individuals i posters de diferents aspectes de la investigació en Història Medieval.

HI va haver també sessions dedicades a la promoció i finançament de la recerca, l'aplicació de noves tecnologies en Humanitats i la promoció del patrimoni històric.

A més, hi ha haver importants presentacions sobre la publicació i disgregació de la recerca en història medieval. Aquesta trobada va tenir lloc a la Universitat, situada a la ciutat medieval de Lleida, des d'on els participants van poder gaudir d'un gran ventall d'activitats d'oci i culturals.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es