Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies II Congrés Rural Smart Greeds

II Congrés Rural Smart Greeds

Tindrà lloc a Lleida els dies 7 i 8 de Setembre, i els destinataris són tant professionals com empreses i tècnics vinculats a activitats en el món rural, energètic i mediambiental: enginyers, agrònoms, agricoles, forestals, industrials, tècnics de les TIC, de la comunicació, etc...

El 2n Congrés Rural Smart Grids, dedicat aquest any a l'aigua i l'energia, es celebrarà durant el 7 i 8 de novembre a Lleida, i durant aquest s'utilitzarà el hashtag #rsg13, per agrupar totes les converses sobre el mateix que es produeixin, tant a Facebook, com a Twitter ó LInkedin.

També s'utilitzaran altres com #rural #aigua #agua, #energia, #renovables, #autoconsum i #reformaenergetica. El programa garanteix que els assistens podran trobar idees de negoci, futures col.laboracions i sinèrgies profesionals que els obriran oportunitats en el món de l'energia i el món rural. En aquest sentit, el Rural Smart Grids s'estructura en tres blocs que abracen àmgits temàtics diferenciats: l'aigua com a vector energètic, les TIC com eines per a gestionar i estalviar recursos hídrics i l'aigua com a vertebrador social y territorial.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es