Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Èxit total de la 9ª Festa del Vi de Lleida

Èxit total de la 9ª Festa del Vi de Lleida

Es converteix en referent en l’àmbit enoturístic i gastronòmic de Catalunya

La novena edició de la Festa del Vi de Lleida s’ha clos avui amb un èxit total tant en l’àmbit de la participació com pel que fa a la satisfacció dels expositors, segons ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, el Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, a l’hora de fer balanç del certamen que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça de la Llotja.

Peris ha manifestat que la Festa del Vi de Lleida s’ha convertit en un referent en el sector enoturístic i gastronòmic de Catalunya i ha consolidat un posicionament de Lleida, com a ciutat que ofereix atractius de primer ordre en aquests sectors.

La novena edició de la Festa del Vi ha seguit incrementant el nombre de visitants, entre un 8 i un 10 % més que l’any anterior, així com la quantitat de consumicions. “Tots els expositors han manifestat l’altíssim grau de satisfacció i la voluntat de repetir el pròxim any”, ha seguit explicant el tinent d’alcalde.

De cara a la propera edició, que arribarà a la mítica xifra de la desena, Rafael Peris ha explicat que l’objectiu serà reforçar les activitats paral·leles, que coincideixen amb la festa.

Entre les activitats paral·leles d’enguany, el responsable de Promoció de la Ciutat i Turisme ha destacat els tasts de vins, guiats per Manu Jiménez, el millor sumiller d’Espanya 2017, que també han estat un èxit de participació.

“Aquesta festa és un impuls més que ens dóna cada any, perquè posa en valor l’altíssima qualitat dels vins englobats en la DO Costers del Segre, així com la força que tenen els joves cuiners de la nostra ciutat, que complementen la festa del vi amb les seves activitats gastronòmiques”, ha clos el tinent d’alcalde. Tall de veu R. Peris.

Els cellers que han participat en la novena edició de la Festa del Vi de Lleida han estat: Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raima, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars, Cafès Batalla, Vinica. També es podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà dels restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crapula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè i Romeu Restaurant.

La Festa del Vi, organitzada per la Paeria, a través de Turisme de Lleida, ha estat patrocinada per Hyundai, Control Motor Serveis Automobilístics, SL i ha comptat amb la col·laboració de la DO Costers del Segre, Hostaleria de Lleida i Plusfresc.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es