Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Els millors baristes catalans es donen cita per primera vegada a Lleida

Els millors baristes catalans es donen cita per primera vegada a Lleida

La Llotja acull el XII Campionat de Catalunya d’aquesta especialitat en què participen els sis millors baristes que han aconseguit classificar-se a les competicions locals

Lleida és per primera vegada la seu del Campionat de Catalunya de Baristes, un esdeveniment únic al voltant del món del cafè que arriba a la seva dotzena edició. La Llotja de Lleida acull aquesta competició en què participen els sis millors baristes que han aconseguit classificar-se a les competicions locals. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els participants i assistents i els ha convidat a conèixer la ciutat aprofitant la seva visita.

El funcionament del concurs consisteix en el fet que cadascun dels participants haurà d'elaborar 4 cafès espressos perfectes, dos capuccinos i dues begudes d'especialitat amb base de cafè. Tot això en un temps limitat de 16 minuts i sota el control i valoració de dos jutges tècnics, dos sensorials i un jutges líder, que també valoraran la posada en escena i la qualitat de cada cafè. Els sis participants opten a ser l’escollit per representar Catalunya a la final estatal que tindrà lloc a Barcelona, al mes d’abril, en el marc de la Fira Alimentaria 2018.

Els Campionats de Baristes són uns esdeveniments que organitza el Fòrum Cultural del Cafè, i compta amb la col·laboració dels seus associats i de les escoles d’hoteleria amb l’objectiu de fomentar el coneixement i el consum dels cafès de qualitat i transmetre la cultura d’aquest producte a tota la societat.

L'empresa lleidatana Batalla Cafès col·labora des dels seus inicis en l'organització dels campionats de baristes i, enguany, ha estat la responsable dels campionats locals de Lleida i Barcelona, alhora que és l'amfitrió i coorganitzador del XII Campionat de Catalunya que se celebra aquest dijous a Lleida.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es