Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El tinent d'alcalde Rafael Peris presenta Lleida al Congrés Nacional d’OPC a Burgos

El tinent d'alcalde Rafael Peris presenta Lleida al Congrés Nacional d’OPC a Burgos

El regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida i president de Turisme de Lleida ha posat de relleu el gran potencial patrimonial, cultural, turístic i enogastronòmic de la ciutat

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoriai president de Turisme de Lleida, Rafael Peris, va presentar ahir, divendres, a la nit, la ciutat de Lleida, davant d’un plenari de més de 400 professionals de l’organització de congressos, que s’han reunit a Burgos en motiu del Congrés Nacional anual d’OPC.

La ciutat de Lleida serà precisament la seu de l’edició 2017 d’aquesta trobada d’organitzadors professionals de congressos i, en aquesta línia, Peris ha fet una radiografia de la ciutat en clau socioeconòmica, però també posant de manifest tot el capital i potencial patrimonial, cultural, turístic i enogastronòmic que convergeix a Lleida.

Durant la seva intervenció, Peris ha destacat que Lleida  “manté una indiscutible qualitat de vida que ve donada no només per una manera de ser (hospitalària  i  oberta), sinó també per l’acumulació i gestió d’un enorme patrimoni cultural, gastronòmic i mediambiental que quadra, a la perfecció, amb la nostra capacitat per oferir als visitants, turistes o professionals un “menú de ciutat” que complementa perfectament les cites congressuals”.

L’edició 2017 del Congrés Nacional d’OPC a Lleida suposarà una plataforma de màrqueting molt important per a la ciutat, perquè aplegarà els principals organitzadors de congressos nacionals durant tres dies. D’aquesta manera, Lleida es posicionarà com a destinació ja consolidada de reunions professionals, esdeveniments i viatges d’incentiu.

Els congressos a Lleida, a través del Lleida Event & Convention Bureau

S’ha de recordar que l’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, compta amb el treball del

Lleida Event & Convention Bureau, (LECB) que, de manera sistemàtica, comercialitza i promociona la ciutat de Lleida en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments.

El LECB forma part de Turisme de Lleida i neix de la necessitat de canalitzar i unificar l’oferta de Turisme de negocis a Lleida per oferir-lo de forma clara i definida. A més, incorpora participants externs a Turisme de Lleida i inclou empreses i institucions dels diversos sectors que donen serveis o presten algun tipus de suport en l’organització d’esdeveniments a la ciutat.

El LECB posa a l’abast diversos serveis com: la gestió del programa de defensa de candidatures i l’elaboració de la documentació per a la presentació de candidatures per a congressos; l’organització i l’acompanyament de visites a organitzadors d’esdeveniments; la creació i la gestió de serveis als promotors i als organitzadors d’esdeveniments, o l’organització de viatges de familiarització amb OPC i agents especialitzats.

A més d’aquests serveis generals, el LECB ofereix determinats serveis de suport i assessorament als congressos i esdeveniments un cop aquests ja han escollit Lleida com la seva seu. Es tracta, per exemple, de l’assessorament en l’organització del congrés i en els programes socials del mateix; l’allotjament i altres serveis adreçats a l’organització de congressos, reunions i viatges d’incentiu; suport a l’hora de canalitzar la relació entre l’organització del congrés i les institucions locals (recepcions oficials, etc..); la coordinació en el lliurament del material turístic entre els assistents, plànols, Guies de ciutat, Targeta Emocity, bosses i diferent material divulgatiu, o la tramitació de bonificacions en transports, com un 35% de descompte en bitllets d’AVE per als assistents al congrés o esdeveniment.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es