Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha rebut el nou director comercial i de màrqueting de la Llotja, Carlos Sánchez Caballero

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha rebut el nou director comercial i de màrqueting de la Llotja, Carlos Sánchez Caballero

S’encarregarà de potenciar l’activitat congressual del Palau de Congressos

El tinent d’alcalde i conseller delegat de La Llotja, Fèlix Larrosa, ha rebut aquest migdia el nou director comercial i de màrqueting de la Llotja, Carlos Sánchez Caballero. Amb aquesta incorporació, l’equipament reforçarà l’activitat congressual de la Llotja, una activitat que l’any 2013 ja va suposar un increment del 6,20% respecte al 2012 amb 594 Congressos , convencions i jornades i 55.991 assistents.

Sànchez Caballero compta amb 20 anys d’experiència en la indústria hotelera, de les convencions i congressos a Europa i Amèrica. També ha estat Director Comercial i Màrqueting de diversos hotels i centres de convencions, tant en companyies nacionals com internacionals. A més, ha liderat equips de vendes i marketing, gestionat reserves i grups per a reunions d’empreses com Microsoft, Cisco Systems, Nokia, Almirall, Pfizer, Reebok, Adidas i Nike. També ha treballat en el sector públic per a Eurofinance, European Investment Bank Meeting, World Architectural Festival i el Global Sports Forum. Ha coordinat esdeveniments com la cerimònia dels Premis Planeta o els Premis Zapping.

És diplomat en Turisme i Gestió Hotelera per la Universitat de Barcelona (CETT), postgraduat en Direcció de Marketing per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), màster en Direcció d’Esdeveniments, Comunicació i Relacions Institucionals per l’Escola de Negocis de Barcelona (ESDEN), màster en Community Manager per INITEC Barcelona i postgraduat en Captació de Fons pel Tercer Sector per la Universitat de Barcelona (IL3).
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es