Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El regidor de Turisme Fèlix Larrosa visita l'Hotel Ibis i Ibis Budget, del grup Accor

El regidor de Turisme Fèlix Larrosa visita l'Hotel Ibis i Ibis Budget, del grup Accor

El regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest matí l’Hotel Ibis i l’hotel Ibis Budget de Lleida, on ha mantingut una trobada amb Antoine Lecea- Berastegui, president de l’empresa FAL, propietària de l’hotel,i ha visitat les instal·lacions.

En el decurs de la trobada, els responsables de l’hotel han manifestat la seva satisfacció per l’ acollida de l’establiment a Lleida, que ha superat les expectatives inicials, només un any després de la seva obertura al públic. Per la seva banda, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa ha agraït la cadena hotelera la seva aposta per la ciutat i ha destacat la seva activa implicació en totes les actuacions comercials que duu a terme Turisme de Lleida com són els paquets turístics o la venda d’entrades per a conjunts patrimonials com la Seu Vella.

L’Hotel Ibis es va inaugurar l’any 2012 i és membre de Lleida Event & Convention Bureau , programa de Turisme de Lleida creat amb l’objectiu de posicionar Lleida com a destinació capdavantera en el sector de Turisme de reunions, congressos , convencions i viatges d’incentius.

L’establiment hoteler compta amb 140 habitacions (entre els dos establiments, l’IBIS i l’IBIS Budget) i entre els serveis que ofereix destaca un restaurant on el client construeix el seu propi menú i es pot veure com el xef el prepara en directe. Es tracta del primer restaurant d’ aquest tipus, Oopen, que va obrir a Espanya aquesta cadena hotelera.

Fruit de la trobada s’han plantejat línies de col·laboració per continuar treballant plegats per intensificar la presència de la ciutat en aquest sector del turisme especialitzat.

Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es